Seier borte mot Hegra i serieåpninga

A-laget med tre poeng i serieåpninga, en kamp som ble mye mer spennende enn den burde blitt.

B-laget med pangstart på sesongen

Vant 2-1 borte mot Ranheim.

Seriestart for både a og b-lag i helga!

Lørdag 21.april sparkes årets fotballsesong i gang for våre seniorlag. Bjørgan2/Osen/Steinsdalen møter Ranheim på bortebane lørdag, mens a-laget møter Hegra borte på søndag.

Ny sesongoppkjøring i gang

Norges beste, minste klubb, UIF Bjørgan, går mot alle odds på en ny sesong med to seniorlag. A-laget spiller i sesongen 2018 i 5.divisjon, og Bjørgan2/Osen/Steinsdalen i 6.dvisjon.

Utmerkelser sesongen 2017

Under UIF Bjørgans tradisjonsrike årsfest i høst ble det som alltid delt ut priser og satt pris på flere av våre spillere, og noen fikk ekstra heder og ære. Som alltid veldig fortjent.

Sterk borteseier mot Vanvik - spiller om opprykk i Åfjord

Lars Jørgen Sundet ble den store helten med sin 3-2-scoring like før slutt borte mot Vanvik. Med den scoringen spiller vi faktisk om opprykk til 4.divisjon i årets siste kamp - borte mot nabo Åfjord. Dette blir spennende!

Velkommen på årsfest!

UIF Bjørgan inviterer til vår tradisjonsrike årsfest 21.oktober kl 19.00 i Grendahuset på Bessaker. Alle er hjertelig velkommen!

Historisk seier mot Tiller

A-laget slo til med en historisk seier mot Tiller på lørdag. Utrolige 19-0 skriver seg inn i historiebøkene som største seier på 2000-tallet, og den neste største i klubbens historie.

Sosiale medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift