Dobbeltkamp mot Vanvik borte lørdag 26/5

Lørdag 26.mai spiller Bjørgan og Bjørgan2/Osen/Steinsdalen borte mot Vanvik og Vanvik 2. A-kampen starter kl 14, b-kampen kl 16.

Stortap hjemme mot et godt Jøssundlag

2.pinsedag spilte Bjørgan2/Osen/Steinsdalen hjemme på Bessaker mot Jøssund. Det endte med en fortjent seier til bortelaget.

B-kamp på Bessaker 2.pinsedag

Mandag 21.mai kommer Jøssund på besøk til Bessaker. Kampstart er kl 16 - velkommen på kamp!

B-laget med nytt stortap

B-lag skulle jakte etter nye poeng, men det gikk ikke helt som håpet.

Tap hjemme mot Åfjord

Med mange faste spillere ute ble det for tøft hjemme mot Åfjord. 3-0 til pause og 4-0 til slutt. Herlig kampramme med mye publikum - takk for oppmøte både hjemme og bortesupportere!

Klart for sesongens første hjemmekamper

Torsdag og lørdag spilles årets første hjemmekamper for sesongen. B-laget møter Sjetne i Osen på torsdag, og lørdag er det klart for lokaloppgjør mot Åfjord for a-laget.

Stortap mot NTNUI 2

Vår tredje bortekamp mot serieleder NTNUI 2 ble en lite hyggelig opplevelse. Tross en grei førsteomgang hvor det sto 1-0 til vertene, ble det total kollaps i andre omgang.

NTNUI 2 borte lørdag 5.mai

A-laget spiller sin tredje strake bortekamp på lørdag, og denne gangen skal vi måle krefter med serieleder NTNUI 2 på Lade i Trondheim. Kampstart er kl 14.00.

Knepent tap mot Nationalkameratene

Bjøran2/Osen/Steinsdalen tok ledelsen borte mot et godt National-lag, men hjemmelaget snudde kampen mot slutten. Dermed kom årets første tap for senior denne sesongen.

Årets andre b-kamp på 1.mai

B-laget vant sin første b-kamp borte mot Ranheim, og på 1.mai er det klart for en ny bortekamp. Motstander er Nationalkameratene, kampstart kl 15 på Hallset i Trondheim.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift