Sterk borteseier mot Vanvik - spiller om opprykk i Åfjord

Lars Jørgen Sundet ble den store helten med sin 3-2-scoring like før slutt borte mot Vanvik. Med den scoringen spiller vi faktisk om opprykk til 4.divisjon i årets siste kamp - borte mot nabo Åfjord. Dette blir spennende!

Historisk seier mot Tiller

A-laget slo til med en historisk seier mot Tiller på lørdag. Utrolige 19-0 skriver seg inn i historiebøkene som største seier på 2000-tallet, og den neste største i klubbens historie.

Velkommen på årsfest!

UIF Bjørgan inviterer til vår tradisjonsrike årsfest 21.oktober kl 19.00 i Grendahuset på Bessaker. Alle er hjertelig velkommen!

Årets siste hjemmekamper på Bessaker

Lørdag 23.september spilles årets siste hjemmekamper for både a og b-laget på Bessaker. Tiller og Tiller 2 kommer på besøk - velkommen til 180 trivelig fotballminutter i fjæra!

Seier mot Flatås -oter`n stjal showet

Bjørgan vant 3-1 hjemme mot Flatås, men en oter som entret banen i første omgang stjal showet. Og det ble litt av et mediestyr etter kampen.

Lokaloppgjør mot Rissa på lørdag!

Lørdag 27.mai kl 15.00 er det klart for lokaloppgjør mot Rissa i fjæra på Bessaker. Vel møtt!

Imponerende seier borte mot serielederen

Sist fredag møtte Bjørgan den ubeseirede serielederen Flatås på bortebane. Flåtås hadde vunnet alle sine kamper så langt i sesongen, men mot Bjørgan fikk de hverken scoring eller poeng.

B-laget fortsatt uten seier

Bjørgan2/Osen/Steinsdalen har hatt en hektisk start på sesongen, og dessverre har det foreløpig ikke blitt noen poeng.

Sosiale medier

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift