Bunnoppgjør mot Vinne på lørdag

Lørdag 14.september kl 15 er det klart for bunnoppgjør mot tabellnabo Vinne på Bessaker. Kom og støtt oss i jakten på årets første seier!

Oppskriftsmessig seier til Åfjord

Før kampen ble det løftet frem at Åfjord hadde et par klassespillere, og den ene avgjorde kampen så og si alene i første omgang. Dermed ble det som ventet seier til bortelaget.

Lokaloppgjør mellom topp og bunn

Lørdag 24.august er det klart for lokaloppgjør mellom Bjørgan og Åfjord på Bessaker. Bjørgan ligger sist på tabellen, mens Åfjord kjemper om opprykk. Kan det likevel bli spennende?

Jevn kamp, men nok et tap

Hjemmekampen mot Nessegutten ble etterhvert en god prestasjon av hjemmelaget, men tross en sterk opphenting ble det tap også denne gangen.

Hvil i fred Helge

Vi har dessverre mottatt den beskjeden vi ikke ønsket men som vi den siste tiden fryktet at ville komme. Vår kjære dommerkollega Helge Sumstad er gått bort.

Svært tung start på høstsesongen

Vi hadde et håp om at høstsesongen skulle starte med at vi plukket med oss viktige poeng i kampen om å berge plassen, men et godt og ungt Verdallag ville det annerledes. De avgjorde like godt kampen det første kvarteret.

Mandag 5.august starter høstjakta!

Etter den svakeste vårsesongen på mange år må vi virkelig komme i gang med å plukke poeng om vi skal berge plassen i årets sesong. Mandag 5.august begynner "høstjakta" etter poeng med kamp mot Verdal 2 kl 1930 på Bessaker.

Beklager dårlig oppdatering - skal prøve på bedring i høst!

Av flere årsaker har hjemmesiden fått lite med oppdateringer i vår svakeste vårsesong på veldig mange år. Resultatene har sikkert en sammenheng med dette, men vi lover bedring i høst!

Endelig klart for første hjemmekamp på fredag!

Med fire tøffe bortekamper på rad står vi fortsatt med null poeng, og ligger på sisteplass på tabellen. Nå har vi endelig hjemmekamp, kan årets første poeng komme på fredag?

Tap i lokaloppgjøret

Etter en god førsteomgang ble Åfjord til slutt for sterke, og de vinner fortjent i lokaloppgjøret fredag. Resultatet ble større enn kampbildet tilsa, men vi sliter med å skape sjanser selv og da blir det større press mot eget mål utover i kampene.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift