Årsfest UIF Bjørgan

UIF Bjørgan inviterer til årsfest lørdag 2.november kl 20.00 på Robu-Kroa. Alle er hjertelig velkomne!

Straffe på overtid i nest siste bortekamp ble avgjørende

Vi kjempet tappert de siste kampene for å prøve å berge plassen i 5.divisjon, men på overtid borte mot Kolvereid mistet vi to viktige poeng. Det ble avgjørende.

Årets første seier - håpet om å berge plassen lever!

Endelig kom årets første seier, og for en måte den kom på. Henter inn 1-3, og setter inn 4-3 på overtid på en vanvittig volley! Nå er det plutselig mulig å berge plassen dersom vi slår Kolvereid borte søndag!

Bunnoppgjør mot Vinne på lørdag

Lørdag 14.september kl 15 er det klart for bunnoppgjør mot tabellnabo Vinne på Bessaker. Kom og støtt oss i jakten på årets første seier!

Oppskriftsmessig seier til Åfjord

Før kampen ble det løftet frem at Åfjord hadde et par klassespillere, og den ene avgjorde kampen så og si alene i første omgang. Dermed ble det som ventet seier til bortelaget.

Lokaloppgjør mellom topp og bunn

Lørdag 24.august er det klart for lokaloppgjør mellom Bjørgan og Åfjord på Bessaker. Bjørgan ligger sist på tabellen, mens Åfjord kjemper om opprykk. Kan det likevel bli spennende?

Jevn kamp, men nok et tap

Hjemmekampen mot Nessegutten ble etterhvert en god prestasjon av hjemmelaget, men tross en sterk opphenting ble det tap også denne gangen.

Hvil i fred Helge

Vi har dessverre mottatt den beskjeden vi ikke ønsket men som vi den siste tiden fryktet at ville komme. Vår kjære dommerkollega Helge Sumstad er gått bort.

Svært tung start på høstsesongen

Vi hadde et håp om at høstsesongen skulle starte med at vi plukket med oss viktige poeng i kampen om å berge plassen, men et godt og ungt Verdallag ville det annerledes. De avgjorde like godt kampen det første kvarteret.

Mandag 5.august starter høstjakta!

Etter den svakeste vårsesongen på mange år må vi virkelig komme i gang med å plukke poeng om vi skal berge plassen i årets sesong. Mandag 5.august begynner "høstjakta" etter poeng med kamp mot Verdal 2 kl 1930 på Bessaker.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift