Jevn kamp, men nok et tap

Hjemmekampen mot Nessegutten ble etterhvert en god prestasjon av hjemmelaget, men tross en sterk opphenting ble det tap også denne gangen.

Hvil i fred Helge

Vi har dessverre mottatt den beskjeden vi ikke ønsket men som vi den siste tiden fryktet at ville komme. Vår kjære dommerkollega Helge Sumstad er gått bort.

Svært tung start på høstsesongen

Vi hadde et håp om at høstsesongen skulle starte med at vi plukket med oss viktige poeng i kampen om å berge plassen, men et godt og ungt Verdallag ville det annerledes. De avgjorde like godt kampen det første kvarteret.

Mandag 5.august starter høstjakta!

Etter den svakeste vårsesongen på mange år må vi virkelig komme i gang med å plukke poeng om vi skal berge plassen i årets sesong. Mandag 5.august begynner "høstjakta" etter poeng med kamp mot Verdal 2 kl 1930 på Bessaker.

Beklager dårlig oppdatering - skal prøve på bedring i høst!

Av flere årsaker har hjemmesiden fått lite med oppdateringer i vår svakeste vårsesong på veldig mange år. Resultatene har sikkert en sammenheng med dette, men vi lover bedring i høst!

Endelig klart for første hjemmekamp på fredag!

Med fire tøffe bortekamper på rad står vi fortsatt med null poeng, og ligger på sisteplass på tabellen. Nå har vi endelig hjemmekamp, kan årets første poeng komme på fredag?

Tap i lokaloppgjøret

Etter en god førsteomgang ble Åfjord til slutt for sterke, og de vinner fortjent i lokaloppgjøret fredag. Resultatet ble større enn kampbildet tilsa, men vi sliter med å skape sjanser selv og da blir det større press mot eget mål utover i kampene.

Nytt stortap på bortebane

Bjørgan reiste til nok en tøff bortekamp på mandag, og Nessegutten som nylig slo Åfjord 4-0, ble for sterke denne kvelden.

Stortap i serieåpningen

Som forventet ble det tøft borte mot et meget sterkt Verdalslag i serieåpningen, men vi gjorde en solid jobb de første 70 minuttene. Det tar vi med oss videre.

Snart seriestart - info om sesongen 2019

Snart er det klart for seriestart for Bjørgan senior - og tirsdag etter påske er årets første seriekamp borte mot Verdal 2. Årets første hjemmekamp er lørdag 27.april på Bessaker.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift