Andreplass i Vanvikan Indoor

UIF Bjørgan senior gjorde sin saker bra under Vanvikan Indoor på lørdag, og endte på en solid andreplass. Vinner ble Neset fra Frosta, og Bjørgan ble med det også beste Fosenlag i cupen.

Første kamp mot FK Fosen startet med cupens vakreste mål av Ola Lieng. En suser i krysset, men det ble også vårt eneste mål i den kampen. Fosen utligner kort tid etterpå, og det endre 1-1. Neste kamp var rett og slett svak, med tap 4-2 mot vertene fra Vanvik. Tor Espen Gjermstad scoret begge målene i den kampen. Da måtte siste innledende kamp mot Åfjord 2 vinnes for at sluttspill skulle være mulig. Thomas Berdal sørger for kampens eneste mål, og med seier 1-0 ble det klart for kvartfinale mot Åfjord 1.

Åfjord 1 hadde spilt meget godt i sine innledende kamper, og det var nok overraskende for mange at Bjørgan løftet seg mange hakk og vant fortjent 3-1. Scoringer av Tor Espen Gjermstad, Chris Høvik og Thomas Berdal i en meget sterk kamp av våre gutter. Semifinalemotstander blir da Ørland, og der blir Thomas Berdal nok en gang avgjørende. Han scorer to ganger, mens Ørland kun scorer en gang og vi blir klare for finale mot Neset, som er i finale for tredje år på rad. Her blir det oppsart av finalen så og si rett etter endt semifinale, og vi går naturlig nok tom for krefter. Neset vinner helt fortjent 3-0, men vi sier oss meget fornøyd med gjenomføringen av cupen. Andreplass og best av Fosenlagene kan man ikke si noe på  med fjorårssesongen ferskt i minnet. Godt jobba alle mann!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift