Snart sesongstart for senior

Endelig er det snart klart for sesongstart 2015. UIF Bjørgans a-lagt sparker i gang sesongen førstkommende fredag kl 1930 borte mot Vestbyen på Hammersborg kunstgress i Trondheim

Fredag sparkes altså fotballsesongen i gang for UIF Bjørgan, når a-laget spiller årets første seriekamp i 4.divisjon borte mot Vestbyen. En lang og litt kronglete sesongoppkjøring er over, og det er sesong med mange spenningsmomenter. Ekstra spesielt å gå en sesong i møte der man ikke vet noe sikkert om hvor mange lag som rykker ned, men for å være 100 % sikker på å spille 4.divisjon neste år må man bli topp fire. Uavhenigig av fjorårsseong eller resultater i treningskamper blir da dette vår målsetting, vi vet at vi kan slå alle i årets sesong, likefullt vet vi at vi også kan tape for alle. Det gjelder å stille skjerpet inn mot hver kamp og gjøre jobben i 90 minutter, så får vi telle opp til slutt. Vi har selvsagt troen på oss selv. Fotball e bæst i fjæra.

Foran årets sesong har vi fått på plass ny hovedtrener i Martin Gregersen. På spillersiden har vi vært så heldige å få tilbake Chris Høvik fra Kolstad, noe vi vet betyr enormt mye både på og utenfor banen. I tillegg har vi to spennende signeringer i Niko Ristola og Fredrik Nyhagen. Niko er fra Finland, mens Fredrik er fra Kjelsås, og de har spilt collegefotball i Australia sammen. Når de da flytter til Trondheim, er det naturlig at de velger å spille for Bjørgan. Vi ønsker dem hjertelig velkommen til klubben!

I treningskampene gikk det trådt før påske. Vi tapte først 3-1 for Rissa, før vi gikk på klare tap mot Malvik, Frøya, Melhus og Trønder/Lyn. Det kom mange enkle mål bakover, men glimtvis begynte vi likevel å se bedring utover i mars. Når vi da kom tilbake fra påskeferien slår vi først Vanvik 1-0, for så å slå Svorkmo 3-1 i en solid kamp. Svorkmo hadde da nylig slått Melhus klart, et lag vi altså en måned tidligere tapte 7-1 mot. Vi ser altså en enorm fremgang, og håper og tror dette er gjeldende for fredagens seriestart mot Vestbyen. Vestbyen har gjort det meget bra i treningskampene, og blir nok en veldig tøff nøtt å knekke på sin lille og vanskelige kunstgressbane. De kan godt bli et av topplagene sammen med Neset, Åfjord, Levanger 2 og Vuku. Resten av lagene vi skal kjempe mot er NTNUI 2, Lånke, Tydal, Fram, Innherred og Vanvik. Mange herlige kamper å se frem til - møt opp og støtt breddefotballen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift