Marerittstart på sesongen for a-laget

Det ble en meget tung start for a-laget i årets første seriekamp borte mot Vestbyen. Etter 2-0 til pause og en ok start på andreomgang, kan vi ikke være bekjent med avlsutningen på kampen. En total kollaps og mange personlige feil gjør at det endre hele 8-1 til Vestbyen.

Bjørgan stilte en sterk tropp til kampen mot Vestbyen, og mye talte for en god opplevelse i serieåpningen. Ca ti tilreisende tilskuere, nye spilletrøyer, fint vær og godt humør før kampen skulle tilsi at vi kunne få til en god prestasjon mot en av de lagene vi tror blir å kjempe helt i toppen. De har et godt mannskap, en spiss som burde spilt flere hakk lengre opp i divsjonssystemet og ikke minst en meget spesiell hjemmebane. Et hardt underlag og en kort bane, noe vi førte til at brudd på egen halvdel ble straffet hardt.

Vestbyen tar ledelsen 1-0 på corner ved den nevnte spissen, og samme mann legger på til 2-0 midtveis i omgangen. Vi henger greit med før pause, men mangler litt på kynisme og det å få skapt store nok sjanser. Likevel er vi farlig frempå ved et par anledninger, dessverre uten å få tellende resultat. 2-0 står seg til pause.

I pausen må vi gjøre noen forandringer, og de første 15-20 minuttene av 2.omgang presterer vi slik vi bør. Da er det vi som har trykket, skaper både sjanser, og cornere, og har kontroll defensivt. Dessverre får de 3-0 i denne perioden på straffespark, før Lars Jørgen Sundet gir oss et lite håpe med sin redusering til 3-1 med et flott skudd fra 16 meter. Men ikke lenge etter kommer det en periode med flere personlige feil som blir straffet veldig hardt, og vi slipper inn mange enkle mål på kort tid. Kollapsen er voldsom, og Vestbyen utnytter det til det fulle. De gir seg ikke før det er 8-1, et meget skuffende resultat. Vi bør ikke være kjent med avslutningen på denne kampen, og mye skal rettes på inn mot neste seriekamp mot Lånke førstkommende torsdag. Slik vi står nå, må vi ha være mye mer kyniske, krige for hverandre og gjøre som vi er enig om før kampen for så å få tak i ballen og spille vårt eget spill. Vi vet vi har både mannskap og egenskaper til dette, så vi mister ikke troen etter en kamp. Vi er glade for at det er kort tid til neste kamp og mulighet til revansjere oss. Møt opp på Lade torsdag kl 20.00 for å oppleve en revansjesugen gjeng mot Lånke.

Laget mot Vestbyen:

Nils Håkon - Odin, Martin S, Stian, Allan - Ola, Chris, Thomas, Joakim - Tor Espen, David

Innbyttere: Fredrik, Niko, Lars Jørgen, Andreas

Mål: Lars Jørgen

Gule kort: Andreas, Thomas, Odin

Stjernebørs:

*** Joakim

** Tor Espen

* Niko

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift