To nye tap for a-laget, ny sjanse i lokaloppgjør onsdag

Bjørgans a-lag har fått en tung start på sesongen, og etter stortapet mot Vestbyen i serieåpninga er det kommet to tap til mot Lånke og Vestbyen. Årets fjerde kamp går onsdag 4.mai mot Vanvik i Stadsbygd, og rett etter kampslutt for a-laget, er det serieåpning for b-laget mot Vanvik 2. Vi håper på poeng i begge kamper!

Bjørgan tapte 2-1 for Lånke i mye vind på Lade etter å ha ligget under 1-0 til pause. En kamp hvor det minst burde blitt poeng, men det ble dessverre med Ola Liengs ene scoring for vår del. Sist lørdag fikk vi en tøff bortekamp mot Tydal på en vanskelig bane i Stugudal, også da en kamp preget av mye vind. Etter 1-1 til pause ender det med tap 4-2, begge Bjørgans mål ble scoret av David Monkan.

Det har vært en mye svakere seriestart enn vi hadde håpet på, men onsdag 4.mai håper vi det snur i lokaloppgjøret mot Vanvik på Stadsbygd kunstgress. Vanvik står med ett poeng på sine tre første kamper, så med seier her vil vi avansere bort fra jumboplassen på tabellen. Kampstart er kl 19.00, mens det som nevnt er seriestart for b-laget rett etterpå mot Vanvik 2. Kampstart er planlagt 20.45 i den kampen. Håper det kommer noen og støtter oss i årets to første lokaloppgjør!

NB! Årets første hjemmekamp for a-laget er torsdag 19.mai mot Innherred på Bessaker, mens det for b-laget sin del er lørdag 21.mai i Furuly i Osen.

Laget mot Lånke: Nils Håkon - Fredrik, David, Odin, Allan - Joakim, Chris, Ola, Thomas B - Nils Jøran, Tor Espen.

Innbyttere: Niko, Martin S, Lars Jørgen, Knut Johan, Jan Olav

Mål: Ola

Stjernebørs mot Lånke:

*** Chris

**  Nils Jøran

*   Lars Jørgen

 

Laget mot Tydal: Nils Håkon - Fredrik, Odin, Knut Johan, Joakim - Lars Jørgen, Chris, Ola, Thomas B - David, Tor Espen

Innbyttere: Jan Olav

Mål: David 2

Stjernebørs mot Tydal:

*** Fredrik

**  Chris

*   Joakim

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift