Årets første poeng for både a og b-laget mot Vanvikan

Årets fjerde a-kamp og årets første b-kamp ble spilt i Stadsbygd forrige onsdag. På Stadsbygd kunstgress kom årets første poeng for begge lag, da begge kampene endte uavgjort. Debutant Joakim Iversen Rønning scoret i begge kampene!

Dagen før kampene mot Vanvik i Stadsbygd kunne vi ønske Joakim Iversen Rønning velkommen til klubben, og under et døgn senere sikret han poeng i begge kampene med to flotte mål. I a-kampen mot Vanvik var vi lenge det førende laget, men like før slutt gikk Vanvik opp i 1-0 etter en dødball. Heldigvis ga vi ikke opp, og på stusset Chris Høvik et langt innlegg videre til Joakim, som iskaldt sikret 1-1 på overtid. Litt av en debut, og godt med årets første poeng, selv om vi gjerne skulle hatt med oss tre poeng. Vi satser på at årets første trepoenger kommer når vi snart skal spille på eget gress. Første hjemmekamp for a-laget er torsdag 19.mai kl 20.00 mot Innherred på Bessaker Stadion - vi gleder oss!

Tvert etter at a-kampen var ferdig, ble årets første b-kamp blåst i gang. Etter en litt tung start i kampen ledet Vanvik 2 2-0, men kort tid før pause sender Per Eivind Strutshavn en flott pasning i bakrom til Emil Olafsen. Han er sterkere enn Vanviks sterke og rutinerte stopper, kommer seg alene med keeper og setter iskaldt inn reduseringen til 2-1. Etter pause blir det enda flere mål, først Vanvik opp i 3-1, før Joakim Iversen Rønning reduserer til 3-2 etter en pasning fra Benjamin Høvik. Så utliger vi til 3-3 etter et selvmål etter en corner fra Joakim, før Vanvik igjen går opp i 4-3. Like før slutt slår Per Eivind et perfekt innlegg i boksen og Niko Ristola stanger ballen vakkert i mål til 4-4. En god prestasjon å ta poeng i en kamp hvor vi hele tiden kommer bakpå. Mange gode prestasjoner i b-kampen, noe som lover godt for resten av sesongen. Der også spilles det tre bortekamper før første hjemmekamp kommer i Osen og Furuly Stadion (Ørin) lørdag 21..mai mot Ørland 2 kl 16.00. Møt opp!

Kampfakta 4.divisjon:

Laget: Nils Håkon - Jan Olav, Odin, Knut Johan, Joakim - Ola, Chris, Lars Jørgen, Thomas - David, Tor Espen

Innbyttere: Joakim

Mål: Joakim (Chris)

Gult kort: Ola

Trenerens stjerner:

*** Odin

**  Nils Håkon

*   Knut Johan

 

Kampfakta 6.divisjon:

Laget: Nils Håkon - Eirik A, Jørn, Olav S, Per Einar - Per Eivind, Ronny, Niko, Joakim - Emil, Benjamin

Innbyttere: Roar, David, Martin G

Mål: Emil (Per Eivind,) Joakim (Benjamin,) Selvmål (Joakim,) Niko (Per Eivind.)

Trenerens stjerner:

*** Per Eivind

*' Niko

* Ronny A

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift