Comeback for Jarle Nilsen borte mot Jøssund

B-laget spilte årets andre kamp borte mot Jøssund på søndag. Jøssund har startet opp med seniorfotball etter mange år hvor de har vært under paraplyklubben FK Fosen, og det var mange tilskuere og et flott arrangement på Marienborg stadion. Bjørgan2/Osen/Steinsdalen ga Jøssund en viss kamp, og vi fikk et comeback fra Jarle Nilsen (56.)

Bjørgan2/Osen/Steinsdalen fikk en fin opplevelse sist søndag, da de på Marienborg stadion fikk være med på et kamparrangement som var mange hakk opp fra det som er dagligdags i 6.divisjon. Godt over 100 ivirige tilskuere, speaker, musikk, gressbane, trivelig dommer og et entusiastisk hjemmelag bidro til en god kampramme, mens Bjørgan2/Osen/Steinsdalen også hang godt med i kampen resultatmessig. Spillemessig var Jøssund bedre, men 2-1 til pause og 3-1 til slutt var helt greit. Flere gode prestasjoner fra vår side, og Roar Aune (57) og Jarle Nilsen (56) viser at de fortsatt holder nivået. Morsomt de spiller sammen med sine sønner Jørn Eian Nilsen og dagens kaptein, Eirik Aune.

Jøssund begynte kampen best, men godt stopperspill av Odin Harsvik og solid keeperspill av Nils Håkon Hansen gjorde at Jøssund ikke fikk uttelling. I stedet går vi opp i 1-0 på et frispark fra 16 meteren, satt hardt i mål fra David Monkan. Etter 35 minutter kommer Jøssunds utligning, og like før pause tar de ledelsen 2-1 på et nydelig frispark. Det står seg til pause.

Etter pause blir kampen preget av slitne bein på begge lag, en stadig mer humpete gressmatte, og tross mange sjanser, blir det kun en scoring. Jøssund øker til 3-1 ti minutter ut i andre omgang, og selv om vi kjører opp folk og prøver en liten sluttspurt, blir det sluttresultatet. De siste femten minuttene av kampen spiller Bjørgan med tre i forsvar; David Monkan (36,) Jarle Nilsen (56) og Roar Aune (57.) En fin snittalder på 49,6 år der altså, og selvsagt ingen baklengs i den perioden.

Neste b-kamp er mot Rissa 2 på Langsand gras onsdag 18.mai kl 19.30, og første hjemmekamp er mot Ørland 2 lørdag 21.mai kl 16.00 på Furuly stadion i Osen.

Laget: Nils Håkon Hansen - Eirik Aune (c), Stener Andre Hepsø, Odin Harsvik, Jørn Eian Nilsen - Per Eivind Strutshavn, Ronny Albertsen, David Monkan, Lars Jørgen Sundet - Roy Endre Sørmeland, LArs Helmer Volden.

Innbyttere: Sander Høvik, Jarle Nilsen, Roar Aune

Mål: David Monkan

Trenerens stjerner:

*** Nils Håkon Hansen

**  Eirik Aune

*   Odin Harsvik

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift