Tap borte mot Rissa for b-laget

B-laget spilte årets tredje kamp borte mot Rissa onsdag. Det endte med klart tap 8-3, men vi leverer en meget god førsteomgang. Naturlig nok blir det tungt utover i andre omgang med kun tolv mann disponibelt.

Rissa tok ledelsen 1-0, før en meget god Max Menz utlignet til 1-1. Resultatet sto seg til pause, og det ble rapportert om en solid første omgang.

Etter pause ble vår bauta Odin Harsvik byttet ut med hensyn til a-kamp dagen etter, og det ble merktbart i forsvarsrekka. Rissa scorer tre kjappe mål og går opp til 4-1, før Odin kommer inn på banen igjen, denne gang i angrep. Han skaffer et straffespark som Ronny Albertsen setter i mål til 4-2. Dessverre har Rissa mer å gi mot vår noe tynne tropp, og de øker til 7-2 før vi får nok en redusering fra Max. Rissa fastsetter tilslutt resultatet til 8-3, og står nå med tre strake seire så langt i årets sesong. Vi står med to tap og en uavgjort, men gode prestasjoner i hver kamp lover godt for fortsettelsen. Og med tanke på at alle tre kampene har gått på bortebane, har vi my moro i vente.

Neste kamp for b-laget er lørdag 21.mai kl 16.00 mot Ørland 2 på Furuly Stadion i Osen. Møt opp! :)

Laget mot Rissa: Nils Håkon - Eirik A, Olav S, Odin, Mads Jørgen - Andreas, Ronny, Per Eivind - Benjamin, Emil, Max.

Innbytter: Sander

Mål: Max 2, Ronny

Trenerens stjerner:

*** Max

**  Andreas

*   Per Eivind

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift