Tap i årets første hjemmekamp

Den tunge seriestarten ble enda tyngre når det også ble tap i årets første hjemmekamp på Bessaker. Tross god innsats både fra hjemmelag og et entusiastisk hjemmepublikum, ble det en knepen 3-2 seier til Innherred. Nå mobiliserer vi for en bedre opplevelse neste hjemmekamp mot Vuku 28.mai!

Etter en tung start på sesongen med tre tap og en uavgjort, håpet vi at vi skulle få årets første trepoenger mot Innherred. Men et godt Innherred tok med seg alle poengene til Steinkjer, og vi sto skuffet igjen. Men vi prøvde det vi kunne, og det var spenning helt til siste spark på ballen. Når samtidig hjemmepublikummet er med og støtter oss på en helt fantastisk måte, gir det oss håp og tro om mange flotte opplevelser i de kommende kampene. Nå har vi først en bortekamp mot NTNUI 2 på onsdag, så er det klart for en festdag på Bessaker på lørdag med utdeling av nye klubbklær, både a og b-kamp, og ikke minst Kick-Off på Robu-Kroa på kvelden. Her er det med andre ord bare å sette av dagen :)

Som i tidligere kamper i år kommer vi bakpå tidlig også denne kampen. Innherred får straffe etter ti minutter og tar ledelsen 1-0. Dette står seg til pause, i en omgang hvor vi gradvis spilte oss opp etter en svak åpning. Dessverre starter vi andre omgang enda svakere, og Innherred dobler til 2-0 etter kun ett minutt i andre omgang. Vi bruker igjen litt tid på å komme oss inn i kampen, men etter 65 minutter får vi endelig uttelling. En dødball fra Ola Lieng stusses videre to ganger, og Thomas Berdal reduserer til 2-1. Vi fortsetter å holde et godt trykk og jager en utligning, men i stedet er det Innherred som scorer på en kontring med kun seks minutter igjen å spille. Mange tror det da er avgjort, men Thomas Berdal har mer på lager. En lang ball i bakrom fra Andreas Rødøy kommer frem til Thomas, og han setter ballen klinisk ned i hjørnet bak keeper. Det er da tre minutter igjen av ordinær tid. Rett før dette fikk vi også et mål av Chris Høvik feilaktig annulert for offside, noe som føltes veldig surt og urettferdig i den situasjonen vi er i. Vi kriger oss til et par sjanser på overtid, men tross et titalls bytter i andre omgang, blir det kun to minutter tilleggstid, og vi får aldri den utligningen vi kjempet hardt for. En skuffet gjeng rusler av banen, vel vitende at vi tapte for et godt lag, og vi ga oss aldri. Det må bli poeng av dette før eller senere. Helst allerede på onsdag.

Laget mot Innherred: Nils Håkon - Allan, Knut Johan, Odin, Jan Olav - Chris, Ola, Joakim H - Thomas B, David, Fredrik

Innbyttere: Tor Espen, Andreas,  Lars Helmer, Niko

Mål: Thomas 2 (Assist Chris og Andreas)

Gule kort: Thomas Berdal

Trenerens stjerner:

*** Chris

**  Thomas

*   Allan

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift