Flott fotballdag i Osen!

Lørdag 21.mai var det en flott fotballdag på Furuly Stadion i Osen. Først var det en mini og knøtteturnering med mange flotte kamper, før det var klar for seniorkamp mellom Bjørgan2/Osen/Steinsdalen og Ørland 2 på ettermiddagen. En herlig dag i flott vær, hvor arrangør og vertskap skal ha mye ros for gjennomføringen.

Bilde: UIF Bjørgans minilag fra lørdagens knøtt og miniturnering. Bakerst fra venstre: Ola Marius Johansen, Sindre K. Terning, Andreas K.Terning, Magnus Kosberg og Jonathan Moen. Fremst fra venstre: Fredrik, Viken, Maxim Nazarov, Anton Nazarov og Sindre N. Hepsø. Liggende foran: Lukas Ailo Norfjell.

Osen/Steinsdalen arrangerte lørdag turneringsdag for mini og knøtt fra Osen/Steinsdalen, Bjørgan, Åfjord og Stoksund, og det var et yrende liv på Furuly stadion i flott vær. Et meget vellykket arrangement, mange dyktige og ivrige barn - akkurat slik det skal være!

Og på ettermiddagen ble det en spennende seniorkamp mellom Bjørgan2/Osen/Steinsdalen og Ørland 2, med lokale gutter i aksjon, scoring av debutant Christer Engan Hopen, corner rett i mål fra Per Eivind Strutshavn, gule og røde kort og et lite(!?) comeback fra legenden Stein-Are Strand. Det eneste som manglet var seieren, den stakk Ørland 2 av med, men 3-2 med en mann mindre en halve kampen er godkjent. Fortsetter vi slik, blir det etterhvert mange poeng på vårt flotte samarbeidslag. Vi gleder oss til fortsettelsen!

NB! Neste b-kamp er lørdag 28.mai kl 16.00, rett etter a-kamp mot Vuku som starter kl 14.00! Vel møtt!

Troppen mot Ørland 2: Nils Jøran, Mads Jørgen, Olav S, Odin, Andreas, Allan, Per Eivind, Max, Stein Are, Roy Endre, Sander, Christer, Espen, Kenneth.

Mål: Per Eivind, Christer

Gule kort: Odin 2

Røde kort: Odin og Olav

Trenerens stjerner:

*** Andreas

** Allan

*  Per Eivind

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift