Kaptein Thomas Berdal inn på topp 10 adelskalender antall mål

Med sine to scoringer mot Innherred klatret vår kaptein Thomas Berdal inn på topp 10 på adelskalenderen når det gjelder antall scoringer. En god prestasjon av fortsatt den fortsatt unge og lovende Snillfjordingen.

Thomas kom til klubben foran 2011-sesongen, og er altså inne i sin sjette sesong som Bjørganspiller. På den tiden har han rukket og spilt 93 kamper og scoret 46 mål. Et solid snitt på ca 0,5 mål pr kamp der altså. Med sine to flotte mål mot Innherred klatret han da opp på delt niendeplass  på adelskalenderen, likt med Bjørganlegenden Eskil Strøm. Vi gratulerer, og håper han kjapt klatrer forbi en annen legende, Runar Aaknes, som ligger på åttendeplass med sine 48 scoringer.

Se oppdatert adelskalender med tall etter 2015-sesongen under fanen "senior," og "adelskalender" her på hjemmesiden. Adelskalenderen er ført siden Bjørgan startet med fotball i seriespill i 1975, og er 99 % korrekt. Stor takk til Arnar Utseth som har gjort jobben med dette.

PS! Thomas vil mest sannsynlig også runde 100 kamper i høst, det samme gjelder Chris Høvik. Hvem passerer den milepælen først?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift