Nok et tungt tap for a-laget

Onsdag gikk a-laget på banen med håp om viktige poeng, men mot NTNUI 2 på bortebane ble det nok et tap. Det vil seg ikke om dagen, men vi går på med ny giv på hjemmebane på lørdag. Håper mange kommer og støtter oss - det er nå vi trenger det

Nok et tungt tap for a-laget, og vi er virkelig i en tung periode. Vi trenger sårt en god opplevelse, og prøver nå å legge rammer for å få en god prestasjon, en god kamp og forhåpentligvis poeng mot Vuku på lørdag.

Mot NTNUI 2 kommer vi, som vanlig denne sesongen, tidlig bakpå. Og selv om vi er fullt på høyde i det meste av kampen, er det de som scorer målene. 2-0 og 3-0 kommer også, før Chris Høvik hælsparker inn en redusering like før pause etter et innlegg fra Thomas Berdal. Etter pause har vi et solid trykk på det i første halvdel av omgangen, men vi får ikke uttelling, I stedet går de opp til 4-1 på en gedigen offside, og de får også altfor lett satt inn 5-1 før full tid. Utrolig frustrerende og skuffende, men det er bare å reise seg inn mot neste kamp. Lite å gjøre med de kampene som er spilt, men mange kamper å rette opp ting på enda. Håper mange tar turen og støtter oss på lørdag - vi er klar kl 14.00, og vi trenger all hjelp vi kan få!

PS: minner igjen om a-kamp mot Vuku kl 14 på lørdag, etterfulgt av b-kamp mot Leksvik kl 16. Så er det Kick-off på Robu-Kroa med RBK-Molde på storskjerm fra 18, litt om sesongen fra kl 20, og Champions League-finale på storskjerm igjen kl 20.45. Litt av en dag som venter! Velkommen!

PPS: Herlig å se Stein- Are Strand i aksjon igjen. Håper det blir flere bidrag i de kommende kampene.

Laget mot NTNUI 2: Nils Håkon - Fredrik, Odin, Knut Johan, Andreas - Chris, Ola, Joakim H - Thomas, David, Tor Espen

Innbyttere: Stein Are, Martin S, Niko.

Mål: Chris (Thomas B)

Gult kort: Tor Espen

Trenerens stjerner:

*** Andreas

**  Knut Johan

*   Ola

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift