To nye, tunge tap for a-laget

A-laget tapte knepent hjemme mot Vuku forrige lørdag, og påfølgende mandag ble det nok et tap borte mot Fram. Det vil seg ikke for våre seniorer, men vi prøver på videre.

Bessaker Stadion er, helt objektivt sett selvsagt, verdens vakreste stadion. På bildet over passerer et cruiseskip, og banen som ligger helt i fjæra er fantastisk fin. Det er alltid en god kampramme med et entusiastisk publikum, og mot Vuku fikk vi også til en herlig innmarsj sammen med 13 barn og unge, nesten som på Lerkendal. Men dessverre, resultatene uteblir, men vi lar oss foreløpig ikke sammenligne med et synkende skip.

Mot Vuku slipper vi nok en gang inn et tidlig baklengs, men kommer ajour etter en flott scoring av Tor Espen Gjermstad. Mens vi trykker på, kontrer Vuku inn 2-1 rett før pause. Etter pause jager vi utligning, og tross mange gode muligheter, er det dessverre Vuku som øker til 3-1 kvarteret før slutt. På overtid får de 4-1, før Knut Johan Monkan reduserer fire minutter på overtid, slik at sluttresultatet blir 4-2. Et tungt tap, da vi fortjener mer ut fra banespill og sjanser, og når 1-0 er klar offside, 3-1 et soleklart frispark til oss i forkant og Vuku spiller med ti mann de siste ti minuttene, føles det ekstra ille. Uansett er det en fryd å spille på hjemmebane under slike forhold, og vi gleder oss til kamp mot Levanger 2 mandag 13.juni.

Mandag 30.mai møtte vi Fram på bortebane. Og som i de fleste kamper i år, starter vi bra spillemessig og det virker som om vi har kontroll, men målene ryr inni feil ende. 3-0 til Fram til pause, blir til 4-0 mens vi har mange gode muligheter i starten av andre omgang. Jan Olav Utland kriger inn redusering 4-1, men Fram scorer nok en gang altfor enkelt og fastsetter sluttresultatet til 5-1. Nok en dårlig opplevelse, og denne gangen også en svak kamp. Vi kan så mye bedre enn dette.

Laget mot Vuku:

Nils H - Andreas, Knut Johan, Odin, Martin S - Joakim, Chris, Nils Jøran - Thomas, David, Tor Espen.

Innbyttere: Lars Helmer, Per Eivind

Mål: Tor Espen (Nils Jøran), Knut Johan

Gule kort: Nils Jøran, Joakim, Knut Johan

Trenerens stjerner:

*** Knut Johan

**  Nils Jøran

*   Chris

Laget mot Fram:

Nils H - Andreas, Odin, Knut Johan, Fredrik - Joakim, Ola, Chris - Thomas, David, Tor Espen.

Innbyttere: Jan Olav, Niko, Martin

Mål: Jan Olav (David)

Trenerens stjerner:

*** Jan Olav

** Ola

*  Chris

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift