Høstsesongen sparkes i gang på fredag

Etter en svak start på vårsesongen avsluttet vi med to sterke kamper, som ga seier mot Åfjord og uavgjort mot Neset. En lang fotballferie går nå mot slutten, og fredag 19.august spiller a-laget høstens første kamp borte mot Lånke.

Etter at vi slo Åfjord på bortebane i et skikkelig fotballdrama, ventet topplaget Neset på hjemmebane. Kampen ble spilt i Steinsdalen under Osenhælja, og mye folk på tribunen, en flott gressmatte og et nydelig vær skapte en meget flott ramme rundt kampen. Neset lå før kampen på fjerdeplass, men vi viste at vi er bedre enn resultatene tidligere tilsier. En jevn kamp, der vi har flest store sjanser, ender med 0-0, et sterkt poeng med tanke på tabellplassering. Vi tar med oss de gode opplevelsene mot Åfjord og Neset med oss inn i høstsesongen, og håper at vi skal ta igjen noen av lagene foran oss på tabellen. Nabo Åfjord er nærmest, de ligger fire poeng foran. Kommer vi godt i gang mot Lånke på fredag, er heller ikke de avskrekkende mye foran oss. Vi gleder oss på kamp, og har du ikke andre planer på fredag er Lånke Stadion en fin plass å være kl 19.30.

NB! Fra første kamp 19.august kommer kampene tett. Hjemmekamp mot Vestbyen tirsdag 23.august, dobbeltkamp hjemme lørdag 27.august  mot Tydal og søndag 28.august mot Vanvik. Samtidig skal b-laget i aksjon borte mot Leksvik onsdag 24.august og hjemme mot Vanvik 2 søndag 28.august. Så her er det mange muligheter for viktige poeng og gode fotballopplevelser.

 

Kamprapport fra Neset-kampen:

Laget:

Per - Jan Olav, David, Knut Johan, Joakim - Ola, Stein-Are, Chris - Nils Jøran, Thomas, Tor Espen.

Innbyttere: Allan, Lars Helmer, Niko, Per Eivind.

Gule kort: Knut Johan, Tor Espen, Chris, Stein-Are, Jan Olav

Trenerens stjerner:

*** David

**  Knut Johan

*   Per

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift