A-laget startet høstsesongen med to tap

En svak bortekamp mot Lånke ble fulgt opp med en god hjemmekamp mot Vestbyen, men dessverre ble det tap i begge kamper. Det var heldigvis noen lyspunkt, og et av dem var Andreas Rødøy(bildet) scoret sitt første a-lagsmål.

Fredagens kamp mot Lånke vil helst glemme så fort som mulig. Første omgang var ok, selv om Lånke tok ledelsen på en corner allerede etter fem minutter. En jevn omgang helt til Andreas Rødøy utligner til 1-1 etter 35 minutter. Et innkast fra Fredrik Nyhagen stusses inn i feltet av David Monkan, og Andres kriger inn ballen fra seks meters hold. Dessverre gjør vi en feil som gjør at Lånke går opp til 2-1 kort tid etterpå, og i andre omgang scorer de tre det første kvarteret. De gir seg ikke før 7-1, og vi gir delvis opp. Sånn skal vi ikke fremstå, og selv om det er vanskelig bane, skader osv, skal vi stå på kampen ut.

Derfor var det gledelig at vi hever oss mot Vestbyen. Et meget godt lag, men vi spiller jevnt med dem i 90 minutter. De scorer noen heldige mål, men vi er solide defensivt og kommer til noen gode muligheter. På stillingen 3-0 og med femten minutter igjen å spille, reduserer vi til 3-1 etter en flott scoring av spillende trener Martin Gregersen. Lars Helmer Volden spiller Chris Høvik fri på kanten, og han legger inn foran mål der Martin kriger inn reduseringen. De siste minuttene blir Vestbyen stresset, og vi produserer flere farligheter på dødball. Med litt mer hell og dyktighet kunne vi lurt til et poeng i denne kampen.

Til helga har er det nye muligheter for a-kaget, da vi spiller to kamper på to dager. Lørdag kl 15 møter vi Tydal på Bessaker, og søndag kl 14 møter vi Vanvik på Fjellheim i Steinsdalen. Samtidig er det b-kamp mot Leksvik borte i kveld, onsdag, og b-kamp mot Vanvik 2 i Steinsdalen søndag kl 16. Med andre en veldig hektisk uke. Men med det er det også muligheter for poeng, vi har fortsatt god tro på mange fine opplevelser for seniorlagene utover høsten. Tabellmessig har vi som mål å holde Vanvik bak oss, og samtidig nærme oss nabo Åfjord som ligger på plassen foran oss. Vi gleder oss til fortsettelsen!

PS! Stor takk til banegjengen med Per Moen i spissen som gir oss så gode forhold å spille på. Samtidig kommer det et entusiastisk publikum som støtter oss gjennom hele kampen, selv om vi sliter med å vinne kamper i år. Fantastisk - tusen takk! :)

Laget mot Lånke:

Nils Håkon - Martin S, Knut Johan, Odin, Niko - Ola, Stein-Are, Chris - Fredrik, David, Andreas

Innbyttere: Eirik A, Martin G, Lars Erik

Mål: Andreas (David)

Gule kort: Knut Johan, Odin, Ola, Fredrik, Andreas

Trenerens stjerner:

*** Stein-Are

**  Andreas

*   Fredrik

 

Laget mot Vestbyen

Nils H - Andreas, Odin, Jan Olav, Per Eivind - Nils Jøran, Chris, David, Joakim, Tor Espen - Lars Helmer

Innbyttere: Martin G

Mål: Martin G (Chris)

Gule kort: Nils Jøran, Andreas

Trenerens stjerner:

*** Per Eivind

**  David

*   Chris

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift