Hektisk og herlig fotballhelg i vente!

I helga er det stor fotballaktivitet for store og små i Osen og Roan. Fra lørdag kl 10.30 er det mini og knøtteturnering på Bessaker, og deretter går det slag i slag.

Allerede fra kl 10.30 er det altså mini og knøtteturnering på Bessaker, og det spilles kamper på fire baner samtidig. Mini og knøttelag fra Osen/Steinsdalen, Stoksund, Åfjord og Bjørgan lager et vakkert eventyr i fjæra lørdag formiddag og frem til ca kl 14.00 . Dette er de viktigste kampene på hele helga - møt opp og nyt synet av de unge og ivrige fotballspillerne.

NB! Vi har utvidet sortimentet i kiosken for helga, men tar fortsatt bare kontanter. Så ta gjerne ut penger på forhånd, så slipper du å gå sulten gjennom dagen :)

Etter at siste mini og knøttekamp er spilt gjør vi klart til a-kamp mellom Bjørgan og Tydal. En spennende kamp mot et godt og robust topplag fra Tydal, nok en kamp der Bjørgan har alt å vinne. Dagen etter er det dobbel seniorkamp mot Vanvik på Fjellheim stadion i Steinsdalen, a-kamp kl 14.00 og b-kamp kl 16.00. I Steinsdalen er det alltid en flott kampramme, tak over tribunen og nydelig gressbane, så dette bør du få med deg. Når vi samtidig byr på to lokaloppgjør etter hverandre, så bør jo dette friste. Vi håper på bra publikumsoppmøte hele helga, så skal spillere, trenere, lagledere og arrangementskomite gjøre sitt for at det blir en best mulig opplevelse for alle involverte!

B-laget spilte onsdag kamp mot Leksvik sitt a-lag på bortebane, og etter en god førsteomgang kom det en liten kollaps på slutten. 3-1 til pause ble til 8-2, men vi tar med oss mange gode prestasjoner av enkeltspillere, godt humør og god innsats på hele laget. Samtidig følger Per Einar Rødøy opp bror Andreas og scorer et flott mål.

Troppen mot Leksvik:

Nils Håkon, Olav S, John Håvard, Terje, Samuel, David, Abdanom, Per Einar, Ola, Tor Espen, Dejen, Sigmund, Roar

Mål: David (Olav,) Per Einar (David)

Trenerens stjerner:

*** Olav S

**  David

*   John Håvard

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift