Morsom helg for store og små

Helgas hektiske helg ble både morsom og suksessrik for store og små. Knøtt og miniturneringen ble en stor suksess, og det ble etterlengtede poeng for seniorlaget.

Lørdag var mini og knøttelagene fra Stoksund, Åfjord, Osen/Steinsdalen og Bjørgan i aksjon, og det ble spilt morsom fotball på fire baner samtidig. Store og små koste seg i et lit ruskete vær, men med oppholdsvær det meste av tiden skal vi ikke klage. Stor takk til alle som bidro både med kiosksalg og dømming, uten dere hadde vi ikke fått gjennomført dette på en så fin måte.

Etter endt turnering var det klart for a-kamp mellom Bjørgan og Tydal, et av topplagene i avdelingen. Tydal tar ledelsen 1-0 like før pause på en feil idømt straffe, men Bjørgan viser at årets tabell ikke viser hva Bjørgan er i stand til på en god dag. Eirik Baardsgaard spilte sin første kamp for sesongen, og med et drøyt kvarter igjen av kampen fikk vi se igjen noe vi har sett mange ganger før på Bessaker stadion. David Monkan sender en lang pasning bak Tydals forsvar, og Eirik timer løpet sitt perfekt og lobber ballen elegant i mål. Stor jubel på tribunen, og selvsagt også blant spillerne på banen. 1-1 står seg kampen ut, og som mot Neset rett før ferien tar vi poeng mot et av de beste lagene i 4.divisjon. Vi gratulerer også Olav Svee og Benjamin Høvik med sine debuter på a-laget mot Tydal, begge leverte vedig bra! Også stor stas å se Arild Hepsø på banen igjen, flott at han stiller opp når vi trenger han.

Dagen etter ventet ikke mindre enn to kamper for seniorlagene, da med både a og b-kamp mot Vanvik rett etter hverandre. Kampene gikk på flott Fjellheim gress i Steinsdalen, og vi fikk en fin kampramme i flott vær rundt begge kamper. Og endelig kom årets første hjemmeseier for a-laget! Vi leder 1-0 til pause etter scoring av Tor Espen Gjemstad etter flott kriging i feltet av Eskil Strøm. Mot slutten av andre omgang legger Eirik Baardsgaard på til 2-0 etter et lott forarbeid av Nils Jøran Stein Strøm. Vi holder tett bak, og like før slutt setter Tor Espen Gjermstad spikeren i kista med sin andre scoring etter en fin dødball fra David Monkan. Vi vinner fotjent 3-0, og det var virkelig deilig å endelig få ta "Bjørgan-ropet" på hjemmebane!

I b-kampen rett etter holder vi 0-0 til pause etter strålende keeperspill av Nils Jøran Stein Strøm, som i andre omgang kommer utpå og scorer våre to mål. Vi taper 3-2, men holdt på å lure til oss ett poeng mot slutten. Benjamin Høvik leverer her en meget sterk kamp, og viser hvilket talent han er. Det blir spennende å følge hans utvikling fremover.

Kampfakta Tydal:

Laget: Nils Håkon - Olav S, David, Knut Johan, Joakim - Eirik B, Chris, Ola - Arild, Lars Helmer, Tor Espen

Innbyttere: Eskil, Benjamin

Mål: Eirik B (David)

Gule kort: David

Trenerens stjerner:

*** Joakim

**  Eirik B

*   Chris

 

Kampfakta Vanvik:

Laget: Nils Håkon - Per Eivind, David, Knut Johan, Joakim - Eirik B, Chris, Ola -Arild, Eskil, Tor Espen

Innbyttere: John Håvard, Nils Jøran, Benjamin, Olav S

Mål: Tor Espen (Eskil,) Eirik B (Nils Jøran,) Tor Espen (David)

Gule kort: Tor Espen

Trenerens stjerner:

*** Tor Espen 

**  Joakim

*   David

 

Kampfakta Vanvik 2:

Troppen: Nils Jøran, Olav S, David, Per Eivind, John Håvard, Mads, Sigmund, Adhanom, Samuel, Dejen, Espen, Benjamin, Roar

Mål: Nils Jøran (Benjamin,) Nils Jøran

Trenerens stjerner:

*** Nils Jøran

**  Benjamin

*   Espen

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift