Sterk seier hjemme mot NTNUI 2

Endelig ble det seier hjemme på Bessaker. Med kun en hjemmeseier før i år, mot Vanvik på Fjellheim gress, var det utrolig godt å vinne overbevisende mot NTNUI 2 sist onsdag. Og nok en kamp uten baklengs føles også bra.

Endelig ble det seier for a-laget hjemme på Bessaker stadion. Studentene fra NTNUI 2, som før kampen hadde tatt 16 poeng mer enn oss i årets serie, fikk det tøft mot et voksent Bjørgan-lag. Vi vinner komfortabelt 2-0 etter to headinger av Lars Helmer Volden, og på begge scoringene ble han vakkert servert av Per Eivind Strutshavn. Fosna-Folket omtaler de som "voksne menn," og det er vel noe i det. Les hva Fosna-Folket skriver om kampen her:

Dette var også David Monkans jubileumskamp, og i pausen fikk han blomster som markerte dette. Ekstra morsomt at hele fire av de seks øverste på topplista av UIF Bjørgans adelskalender spilte denne kampen; Knut Johan som nå har 415, David 300,  Stein-Are 235 og Lars Helmer 231. Kun legendene Arve Monkan (318) og Arnar Utseth (314) som er mellom de fire. Samtidig må vi gratulere Per Eivind Strutshavn med sin a-kamp nr 100, dette ble oppdaget under opptelling på adelskalenderen i helga. Sju kamper til, så er Per Eivind også inne på topp 30 på vår adelskalender. Se topp 30 på adelskalenderen under fanen "senior" og "adelskalender" her på vår hjemmeside.

Laget mot NTNUI 2:

Nils Håkon - Allan,Odin, Knut Johan, Per Eivind - Chris, David, Stein-Are - Nils Jøran, Lars Helmer, Tor Espen

Innbyttere: Lars Jørgen, Anders, Niko

Mål: Lars Helmer (Per Eivind,) Lars Helmer (Per Eivind)

Gule kort: Lars Helmer, Nils Jøran, Tor Espen, Knut Johan

Trenerens stjerner:

*** Per Eivind

**  Lars Helmer

*   Allan

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift