God kamp mot Vuku ble tap, middels kamp mot Fram ble seier!

Forrige helg spilte Bjørgan en god kamp borte mot Vuku, men tapte ufortjent 1-0. På lånt hjemmebane (Ørn Arena) mot Fram søndag ble det seier 2-1 i en middels kamp. Slik er fotball.

Vuku er ubeseiret i høst, men vi burde tatt med oss minst ett poeng derfra forrige helg. Vi spiller en god kamp defensivt og slipper Vuku til få muligheter, samtidig som vi skaper flere store sjanser selv. Vukus ene scoring blir kampens eneste, og de kunne juble for et langt steg mot sikret plass i neste års 4.divisjon.

Sist søndag spilte vi hjemmekamp mot Fram på Ørn Arena på Lade, og etter to tap på rad kunne vi endelig igjen juble for seier. Fram ledet 1-0 til pause, men Thomas Berdal utlignet til 1-1 rett etter sidebytte. Midtveis i omgangen scorer Eirik Baardsgaard vinnermålet, og vi tar dermed tre poeng på en middels dag. Det har ikke skjedd før i år, og vi tar med oss det inn mot årets tre siste kamper. Neste kamp er allerede på torsdag borte mot Levanger 2. Kampstart kl 20.00, vi ser frem til å møte OBOS-lagets rekrutter.

Laget mot Vuku:

Nils H - Jan Olav, Odin, Knut Johan, Joakim - Stein-Are, David, Chris - Ola, Tor Espen, Lars Jørgen

Innbyttere: Andreas, Fredrik, Niko

Gule kort: Tor Espen

Trenerens stjerner:

*** Chris

**  Odin

*   Ola

 

Laget mot Fram:

Nils Håkon - Niko, Knut Johan, Allan, Andreas - Eirik B, David, Stein-Are - Tor Espen, Thomas, Joakim

Innbyttere: Jan Olav, Anders, Eirik A

Mål: Thomas B (Tor Espen,) Eirik B (Thomas B)

Gule kort: Andreas

Trenerens stjerner:

*** Allan

**  Stein-Are

*   Tor Espen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift