Veldig sterkt bortepoeng mot Levanger 2

Levanger 2 var allerede serievinnere før vi måtte dem på bortebane sist torsdag. De sto med 50 poeng mot våre 15, og de stilte også et godt lag. Derfor var det veldig sterkt av oss å greie uavgjort 1-1.

Før kampen mot Levanger 2 var det vel få som hadde trodd at vi skulle komme derfra med poeng. De fleste så vel for seg et stortap, men en enorm laginnsats og mange gode prestasjoner gjorde at forskjellen på lagene ikke bli så stor som den burde vært. Vi manglet også flere av våre faste spillere i troppen, men heldigvis bor det Bjørganspillere på Innherred som stiller opp når vi trenger dem. Max Menz går skole på Steinkjer, Per Einar Rødøy en er av eierne og driverne av XO-profil på Levenger og Terje Haltstrand bor og jobber på Sandvollan, og alle de tre stilte til kamp. Slikt setter vi pris på, og var avgjørende for at vi fikk fullført kampen på en så solid måte som vi gjorde.

Levanger 2 åpner kampen best, men vi kommer oss likevel til et par gode sjanser i starten. Med litt mer trykk i avslutningene kunne vi da tatt ledelsen. Midtveis i omgangen scorer Levanger på et flott skudd fra 17 meter, og i perioden etter er det kun enorm defensiv jobbing og litt hell som gjør at 1-0 står seg til pause. I andre omgang har vi litt bedre kontroll bakover, og vi får da også uttelling med en utrolig fin scoring. Vi spiller oss frem langs venstresiden og Joakim Henriksen kommer seg ned til linja. han slår 45 grader ut til Chris Høvik som fra 12 meter setter ballen vakkert i motsatt kryss til 1-1. Vi rir av Levangers forsøk på en sluttspurt og tar med oss et meget sterkt poeng hjem fra Levanger, et poeng vi kan være stolte av.

Laget mot Levanger 2:

Nils Håkon, Fredrik, David, Knut Johan, Anders - Chris, Ola, Joakim - Eirik A, Thomas, Tor Espen.

Innbyttere: Max, Terje, Martin

Mål: Chris (Joakim)

Gult kort: David

Trenerens stjerner:

***

**

*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift