Dobbelt lokaloppgjør mot Åfjord hjemme på Bessaker søndag!

Søndag 16/10 er det klart for lokaloppgjør mot Åfjord for både a og b-laget. Begge kampene går på Bessaker, a-kamp kl 14 og b-kamp kl 16. Og Henrik Andersen skal få sin debut på a-laget - møt opp og få med deg dette!

Henrik Brodersen Andersen (i midten av bildet, flankert av David Monkan, Knut Johan Monkan, Martin Gregersen og Jan Olav Utland,) får søndag sin debut for UIF Bjørgans a-lag. Et spennende lokaloppgjør mellom Bjørgan og Åfjord er en perfekt anledning for dette, og vi ser virkelig frem til at Henrik skal få en obligatorisk a-kamp slik at han også kommer opp på adelskalenderen til Bjørgan.

Fotball har vært viktig for Henrik hele livet, og som liten gutt var målet å komme på a-laget til UIF Bjørgan. Men etterhvert ble det klart at sykdom satte en stopper for dette, noe som ville fått de fleste til å gi opp et liv innen fotballen. Men som 18 åring fant Henrik sin plass i UIF Bjørgan. Han ble oppmann/lagleder for a-laget, en jobb han har utført på en fantastisk måte i snart åtte sesonger. 18 år er ungt for et slikt omfattende verv, men fra første stund har Henrik vært en viktig bidragsyter i støtteapparatet rundt seniorlagene. Han har utviklet både seg selv og jobben, og er nå også en av trenerne for b-laget i 6.divisjon. Nå har hans trenerkolleger i Bjørgan tatt initiativ til å gi Henrik en obligatorisk a-kamp, noe både de og alle i og rundt klubben synes er viktig og fortjent. Så møt opp på Bessaker kl 14.00 og hyll Henrik i det han entrer banen. Denne gang i spillerdrakt.

Rett etter a-kamp er det klart for b-kamp mellom Bjørgan2/Osen/Steinsdalen og Åfjord 2, kampstart der er kl 16. Sett av dagen og kom til Bessaker - fotball e bæst i fjæra!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift