Seier i første hjemmekamp mot Kolstad 2

Bjørgans a-lag fulgte opp forrige 2-0 seier borte mot Ørland med samme resultat hjemme mot Kolstad 2. Som sist var det 0-0 til pause, mye vind og en fortjent seier.

Lørdag spilte Bjørgan årets første hjemmekamp mot Kolstad 2. Kolstad kom med et ungt lag med en rutinert og god midtstopper og keeper. Som mot Ørland helga før var det mye vind som preget kampen, og i første omgang var det Kolstad som hadde medvind. Likevel er det Bjørgan som har trykket, og vi produserer tre store sjanser vi kunne og burde hatt uttelling på. Kolstad var også frempå et par ganger uten at de får satt Keeper Nils Håkon Hansen på de store prøvene. Det blir da målløst til pause.

I pausen dreier vinden litt, og vi får ikke samme medvind som Kolstad hadde i første omgang. Vi trykker på fra start av uten å få produsert nok sjanser, og Kolstads unggutter kjemper godt. For å få mer trykk fremover legger vi om til to spisser midtveis i omgangen, og det betaler seg ganske fort. I det 73.spilleminutt server Ola Lieng en flott ball inn bak Kolstads forsvarsrekke til innbytter David Monkan, og han setter ballen ned i hjørnet fra14-15 meter til 1-0. Etter dette prøver Kolstad å flytte opp folk og får noen dødballer som kunne blitt farlige, men som sist har vi ei meget solid forsvarsrekke og en solid innsats av alle mann. Det er derfor fortjent at like før slutt punkterer kampen med Allan Hansens første scoring for Bjørgan. Ola Lieng slår et frispark inn i feltet, i duell med keeper vinner David ballen og serverer Allan som setter ballen iskaldt i mål fra tre meters hold. Vi vinner med det 2-0 i andre kamp på rad, en solid start på årets sesong. Neste kamp er førstkommende fredag borte mot Nidelv. Nidelv er regnet som en av topplagene og knuste Vanvik 12-.2 i første hjemmekamp, men gikk på en smell borte mot Åfjord i neste runde. Vi vet derfor lite hva som venter oss, men skal gi alt for å få med oss poeng i den kampen også.

Laget mot Kolstad 2:

Nils Håkon - Jan Olav (David 60.min,) Odin, Knut Johan, Andreas - Chris (Anders 25.min,) Stein-Are, Allan - Nils Jøran (Ronny A 89.min,) Lars Helmer(c) (Eirik A 89.min,) Ola

Mål: David (Ola) 73.min, Allan (David,) 89.min

Ett gult kort til Kolstad, ingen til Bjørgan.

Stjernbørsen:

***Knut Johan

** Nils Jøran

*   Ola

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift