Ny hjemmekamp mot Trond på lørdag!

Lørdag 13.mai kl 15 er det klart for årets andre hjemmekamp, og da er det Trondheimslaget Trond som kommer på besøk. Vi ser frem til en fin dag i fjæra - ta turen og støtt oss du også!

Det er klart for en ny, hektisk helg for seniorfotballen i helga. Fredag kveld spiller b-laget bortekamp mot Ørland 3, lørdag spiller a-laget hjemmekamp mot Trond, og på søndag spiller b-laget borte mot Jøssund. Vi håper på mange gode opplevelser, mål og poeng for våre lag!

Fredag er det kampstart kl 20.00 på Lundavoll gress på Ørlandet for vårt b-lag Bjørgan2/Osen/Steinsdalen i 6.divisjon. Følgende spillere er med: Roar, Adhanom, Eirik A, Sivert, Benjamin, Christer, Espen, John Håvard, Robert, Mads Jørgen, Dejen, Samuel, Mohammad, Sabri, Andre, Roy.

Lørdag kl 15 er hjemmekamp i fjæra på Bessaker da Trond kommer på besøk. Trond slo våre naboer Åfjord sist helg, så vi forventer en tøff kamp. Vi har startet med to sterke seire, men tapte klart mot Nidelv borte sist. Vi håper på et løft på hjemmebane foran vårt herlig publikum - ta turen og støtt oss i godværet! Tropp blir klar etter b-kampen fredag kveld.

Søndag spiller b-laget bortekamp mot Jøssund kl 15, og den troppen blir klar etter lørdagens kamp. Med andre ord tar vi en kamp av gangen.

Vi ser frem til en herlig og travel fotballhelg, og håper på ei god helg for våre lag.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift