Imponerende seier borte mot serielederen

Sist fredag møtte Bjørgan den ubeseirede serielederen Flatås på bortebane. Flåtås hadde vunnet alle sine kamper så langt i sesongen, men mot Bjørgan fikk de hverken scoring eller poeng.

Bjørgan setter trykk på Flatås fra start av, og vinner det meste av duellene. Det resulterer i scoring allerede etter femten minutter. Et langt utspill fra Nils Håkon Hansen, og et par dueller hindrer Flatås i å avklare, ballen havner i bakrom til Tor Espen Gjermstad som på halv volley banker ballen i mål fra femten meter. En flott scoring fra vinterens toppscorer.

Bjørgan holder trykket oppe og i første omgang kommer Flatås til få sjanser. De viser at de har spillere med gode ferdigheter, men de blir kjempet ut av stilen av et innsatsfylt Bjørganlag.

Etter pause flytter Flatås opp spillere og slår mye langt, og får tidlig en god mulighet på en heading. Men etter dette vinner vi de fleste viktige dueller anført av en meget god Odin Harsvik i forsvaret. De flytter opp ytterligere spillere på topp mot slutten, men hele laget jobber godt defensivt, og vi tar godt vare på overgangsmulighetene. En flott kontring etter 84 minutter gir oss ny uttelling, løpsmaskinen Chris Høvik kommer seg fri i bakrom og setter ballen iskaldt forbi en utrusende Flatåskeeper rett utenfor 16-meteren. 2-0, og tross mange tilleggsminutter får ikke Flatås produsert flere muligheter. Det ender dermed med en veldig sterk borteseier, viktig da de andre lagene rundt oss på tabellen også vinner.

Se her hva Fosna-Folket skriver om serierunden.

Laget mot Flatås:

Nils Håkon - Nils Jøran(Eirik A 80.min), Odin, Knut Johan(Thomas B 40.min,) Niko - Stein-Are, Lars Helmer, Chris - Ola, David, Tor Espen.

Mål: Tor Espen (Nils Håkon,) Chris (Ola)

Gule kort: Thomas B og Knut Johan

Stjernebørsen:

*** Odin

**  Chris

*  Tor Espen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift