B-laget fortsatt uten seier

Bjørgan2/Osen/Steinsdalen har hatt en hektisk start på sesongen, og dessverre har det foreløpig ikke blitt noen poeng.

Bjørgan2/Osen/Steinsdalen gikk gjennom en hektisk periode og spilte tre kamper på en drøy uke, og to av dem samme helg med a-kamp mellom. Eirik Aune spilte like gjerne begge b-kampene, samt 80 minutter av a-kampen på tre dager. En maskin som sin far Roar Aune, som også spilte begge b-kampene til tross for at han er midt i 50-årene. Enorm innsats - slike ildsjeler er en av grunnene til at vi i mini-kommunene Osen og Roan greier å opprettholde to seniorlag.

Torsdag 4.mai var det bortekamp på en svært lite bane mot Bratsberg. Pga sen kamp i Trondheim midt i uke og a-kamp mot Nidelv dagen etter, var det spennende å se om vi fikk stablet et lag på bena. Takket være "gamle" helter som nevnte Roar Aune, litt yngre Dag Rune Moen, Per Einar Rødøy, Thomas Viken og Trond Magnus Jenssen, fikk vi satt et godt lag. De leverte en god kamp mot et sterkt hjemmelag, og kampen ender 5-3 til Bratsberg. Målene ble scoret av Tor Espen Gjermstad (2,) og Per Einar Rødøy.

Helga etter var det kamp mot Ørland 3(!) fredag 12.mai. Det var starten på ei hektisk helg, men b-kamp fredag og søndag på bortebane, og a-kamp hjemme på Bessaker lørdag. Likevel fikk vi til lag denne fredagen, og tross god innsats ble det tap 4-0. Søndagen etter var det klar for bortekamp mot Jøssund, et lag som hadde en meget god sesong i fjor. Her ble det til slutt tap 6-1, men hyggelig at Sabri Sido Mustafa scoret sitt andre mål for sesongen. Neste kamp er ikke før 9.juni borte mot Tiller 2, så vi får bruke tiden godt og sørge for at årets første poeng kommer i den kampen.

Troppen mot Bratsberg:

Nils Håkon, Roar, Thomas V, Jan Olav, Trond Magnus, Joakim H, Robert, Joakim IR, Per Einar, Tor Espen, Eirik A, Dag Rune

Mål: Tor Espen 2, Per Einar

Gule kort: Nils Håkon

Stjernebørs:

*** Tor Espen

** Thomas V

*  Trond Magnus

Troppen mot Ørland 3:

Adhanom, Mads Jørgen, John Håvard, Eirik A, Samuel, Dejen, Benjamin, Mohammad, Robert, Roy Endre, Sabri, Andre, Roar, Espen, Sivert, Christer.

Gule kort: Espen

Stjernebørs:

*** John Håvard

** Mohammad

*  Eirik A

Troppen mot Jøssund:

Nils Jøran, Mads Jørgen, Odin, Eirik A, Samuel, Chris, Mohammad, Joakim IR, Sabri, Robert, Håkon, Kim Harald, Roar

Mål: Sabri

Gule kort: Odin

Rødt kort: Eirik A

Stjernebørs:

*** Chris

** Samuel

*  Eirik A

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift