Årets siste hjemmekamper på Bessaker

Lørdag 23.september spilles årets siste hjemmekamper for både a og b-laget på Bessaker. Tiller og Tiller 2 kommer på besøk - velkommen til 180 trivelig fotballminutter i fjæra!

Hjemmesiden harligget litt i dvale i årets sesong, men både facebook og twitterkontoene til Bjørgan er blitt jevnlig oppdatert.

Statusen med tre kamper igjen i årets sesong for a-laget er at v kjemper helt i toppen, og fortsatt er det en teoretisk sjanse for opprykk dersom i vinner de site tre kampene. I tillegg har vi en god mulighet til å også i år bli Fosens beste lag, en sterk prestasjon av lille Bjørgan å være i den posisjonen.

B-laget har hatt en tung sesong resultatmessig, men det har vært en opptur i antall spillere på kamper, spesielt på hjemmekamper.Sist helg vant vi årets første kamp, og vi har mulighet til å passere en tidligere fotballstorhet på Fosen, FK Fosen, med fire poeng til på de siste fire kampene. Vi gjør et forsøk på det!

Lørdag skal det måles krefter med Tiller og Tiller 2 for a og b-laget, og vi satser på en herlig fotballdag i fjæra på Bessaker. Over tyve spillere er tilgjengelig for våre to kamper, og alle er heltente på å gjøre alt for at alle poengene skal bli igjen på Bessaker.

PS: Rissa IL trakk tidligere i høst sitt seniorlag i 5.divisjon, og Fosens største kommune står dermed uten seniorlag. Vi har to...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift