Historisk seier mot Tiller

A-laget slo til med en historisk seier mot Tiller på lørdag. Utrolige 19-0 skriver seg inn i historiebøkene som største seier på 2000-tallet, og den neste største i klubbens historie.

I lørdagens kamp mot Tiller kjørte Bjørgan offensivt ut fra start, og skapte sjanser helt fra starten av. Likevel skulle det gå over et kvarter før vi scoret det første målet ved Eirik Aune. Derfra rant det inn mot pause, og stillinga halvveis var hele 10-0. I andre omgang er vi enige om å fortsette like offensivt, og vi greier da nesten like mange i andre omgang så det blir utrolige 19-0 til slutt. Hvis noen var i tvil; Tiller stilte med 11 mann OG en innbytter. Den andre innbytteren kjørte til Bjørgan, som da er i Grong. Så prestasjonen her skal ingen ta fra oss, det var mange fantastiske scoringer og hundre prosent innsats fra våre gutter kampen gjennom.

Mohammad Sido Mustafa scoret sit første mål for Bjørgan i denne kampen - vi gratulerer!

NB! I 1995 vant Bjørgan 26-2(!) mot Astor i det som fortsatt står som Bjørgans største seier gjennom tidene.

Rett etter a-kampen var det klart for kamp i 6.divisjon mellom Bjørgan2/Osen/Steinsdalen og Tiller 2, og her rettet Tiller litt opp med å vinne 7-1. Morsomt besøk fra en gammel legende i denne kampen, Sigurd Skarra kjørte 70 mil en vei for å bidra. Takk for besøket! :)

En fin dag i fjæra på Bessaker med mange mål, god underholdning og nydelig vær. Vi gleder oss allerede til neste sesong!

Kampfakta Bjørgan- Tiller

Laget: Nils Håkon - David, Knut Johan, Joakim - Lars Jørgen, Lars Helmer, Stein-Are, Chris, Ola- Eirik A, Tor Espen

Innbyttere: Dani, Mohammad, Sabri, Andreas

Mål: Chris 4, Tor Espen 4, Lars Helmer 3, Ola 2, Eirik A 2, Lars Jørgen, David, Knut Johan, Mohammad.

*** Chris Høvik

** David Monkan

* Stein-Are Strand

Kampfakta Bjørgan2/Osen/Steinsdal- Tiller 2

Laget: Nils, Dani, Mads, Sigmund, John Håvard, Alexander, Andreas, Anders HO, Svein-Ole, Adhanom, Benjamin, Robert, Dejen, David, Roar, Sabri, Sigurd.

Mål: David

*** Andreas

** John Håvard

*  Sigurd

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift