Sterk borteseier mot Vanvik - spiller om opprykk i Åfjord

Lars Jørgen Sundet ble den store helten med sin 3-2-scoring like før slutt borte mot Vanvik. Med den scoringen spiller vi faktisk om opprykk til 4.divisjon i årets siste kamp - borte mot nabo Åfjord. Dette blir spennende!

Bjørgan måtte vinne mot Vanvik på bortebane for å fortsatt henge med i opprykkskampen. En tøff bortekamp mot et godt Vanviklag som har hatt mye stang-ut denne sesongen. Vi bruker et kvarter på å komme inn  i kampen, og har et par gode inngripener som hindrer at Vanvik tar ledelsen. Etter 20 minutter spiller vi oss fint opp langs venstresiden, og Tor Espen Gjermstad kommer til avslutning. Det blir gitt retur ut på 15 meter og der er Chris Høvik på plass og setter sikkert inn 1-0. Fem minutter etter får vi lagt inn foran keeper, og Eirik Baardsgard kommer først på ballen og setter inn 2-0. Vi har en god periode, er trygge og ser ut til å ha kontroll på kampen. Men, to minutter før pause mister dessverre David Monkan ballen til en Vanvikspiller, han får slått et godt innlegg som Vanviks spiss header kontant i mål til 2-1.

Etter pause tar Vanvik føringen fra start, og etter en times spill er det fortjent at utligningen kommer. Vanvik kriger og vinner dueller, og er nære på å ta ledelsen ved et par anledninger. Vi setter inn Martin Sandneseng på midtbanen for å ta tak i duellspillet, og det gir effekt. Vi tar over banespillet det siste kvarteret, og overivirge  Vanvikspillere lager mange frispark som vi blir farlige på. Etter 90 minutter får vi frispark ved midtbanestreken, og Stein-Are slår som alltid ballen presist inn i boksen. Vi vinner to dueller inne i Vanviks 16-meter før Lars Jørgen Sundet får ballen ved bakerste stolpe og setter iskaldt inn vinnermålet. Alle vet hva seieren betyr - vi er fortsatt med i opprykkskampen, vi er garantert å bli blant de tre beste, og nabo Åfjord har ingen mulighet til å ta oss igjen på tabellen. En utrolig viktig scoring med andre ord.

Nå reiser vi til Åfjord søndag 8.oktober med et fantastisk godt utgangspunkt. Vi har nådd de målsettingene vi hadde foran sesongen, og alt annet er bonus. Vi har med andre ord alt å vinne og ingenting å tape. Uansett utfall av kampen er vi fornøyd med årets sesong, men det helt utenkelige kan også skje - vi kan sikre opprykket i Åfjord. Det blir nesten som at Molde vinner seriegull på Lerkendal. Møt opp i Åfjord søndag 8.oktober kl 14.00 og støtt verdens beste, minste klubb i årets siste kamp!

NB! Etter a-kampen mot Vanvik spilte b-laget mot Vanvik 2, og det endte med tap 7-0. Nok en gang må vi trøste oss med at det fortsatt er sterkt at vi greier å stille to seniorlag i Osen og Roan.

 

Kampfakta mot Vanvik:

Laget: Nils Håkon - David, Knut Johan, Joakim - Ola, Stein-Are - Lars Jørgen, Chris, Eirik B - Mohammad, Tor Espen

Innbyttere: Andreas, Martin S, Odin

Mål: Chris, Eirik B, Lars Jørgen

*** Lars Jørgen Sundet

**  Stein-Are Strand

*   Ola Lieng

 

Troppen mot Vanvik 2:

Nils Håkon, Mads, Sigmund, Odin, Martin S, Niko, Anders, Roar, Benjamin, David, Morten, Eirik A, Robert, Sabri, Mohammad.

Gult kort: Mads.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift