Ny sesongoppkjøring i gang

Norges beste, minste klubb, UIF Bjørgan, går mot alle odds på en ny sesong med to seniorlag. A-laget spiller i sesongen 2018 i 5.divisjon, og Bjørgan2/Osen/Steinsdalen i 6.dvisjon.

Sesongen 2018 ble en god sesong for a-laget, som kun var en seier unna opprykk til 4.divisjon. I ettertid kan vi kanskje si "heldigvis" at det ikke ble oppykk, men der og da var det selvsagt sterkt ønskelig å greie den bragden. I stedet var det våre venner i Ørland som skal bryne seg mot lagene ett nivå opp, mens vi går på en sesong mot Fosenlagene Åfjord, Leksvik og Vanvik, i tillegg til Byneset, Hegra, Malvik, NTNUI 2, Selbu og Strindheim 2. Når vi ser på hvilke motstandere vi skal møte, er det ingen tvil om at dette er riktig nivå og divisjon for oss. Vi håper på en minst like god sesong som i fjor, men fortsatt er mest stolt av det at vi i hele tatt greier å ha et seniorlag med tilhold på lille Bessaker. Selv om vi har "hele" Osen og Roan og ta av, har vi et veldig lite befolkningsgrunnlag sammenlignet med alle de vi møter. Og når vi vet at Rissa, den største kommunen på Fosen, ikke greier å stille lag, ja da vet vi at vi gjør noe riktig.

Bjørgan2/Osen/Steinsdalen spiller i 6.divisjon, og skal i år møte Jøssund, Vanvik 2, Ørland 2, Sjetne, Tillerbyen 2, Tyholttoppen, Nationalkameratene og Ranheim. Dvs fem kamper i Trondheim, og elleve på Fosen, en ganske behagelig sesong med tanke på reisebelastning. Vi håper på et godt år også for b-laget, og at vi greier å ha nok folk til alle kamper sesongen gjennom.

Vi har en god treningsgruppe i Trondheim ledet av Joakim Henriksen, Roar Aune og Henrik Andersen, og vi har med oss spillere fra Hitra, Røros, Surnadal, Ørland, Åfjord og KIL/Hemne i treningsgruppa. Det er mange gode spillere som er med å holder nivået oppe, og vi tjener godt på det samarbeiet sportslig. På Fosen trenes det i viter inne i hallen på Sandviksberget, mens vi også har muligheter for å delta på Åfjord sine treninger for de som har mulighet for det. Om du som leser dette ikke spiller for Bjørgan, men er nysgerrig og har lyst til å prøve deg hos oss - ta kontakt med David på sms/telefon 46663660.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift