B-laget med pangstart på sesongen

Vant 2-1 borte mot Ranheim.

Skrevet av Andreas Rødøy:
 
I en forfriskende sørvestkuling var det i ettermiddag duka for 6.-divisjonslagets seriepremiere i Ranheimsfjæra. Bjørgan2/Osen/Steinsdalen stilte med en 14-mannstropp uten keeper for anledninga, i et forsøk på å bli det andre herrelaget til å ta poeng i fjæra denne sesongen, da Ørland2 med sin seier der på mandag ble det første.
 
Kampen åpner litt uryddig for vår egen del, der vi slurver litt både i klareringer, dueller og pasningsspill, men vi jobber oss sakte, men sikkert inn i kampen mot Ranheim som spiller i medvind. Farligheter imot kommer når vi starter kort og prøver noe småspill på egen halvdel, til trener Aunes store fortvilelse, ettersom vi før kampen var enige om å unngå nettopp dette. Framover skaper vi et par muligheter på dødball, sjøl om det ikke ender i avslutninger på mål. Tor Espen står en solid førsteomgang i mål og holder nullen, sjøl om han har brødrene Rødøy som stopperpar foran seg. Per Einar må riktignok ut med ei vridning i kneet halvveis omgangen, og Andreas litt seinere etter å ha fått en ball rett i planeten. Inn fra benken kommer Kjell Arne og Anders på hver sin back, og brødrene Astorsen tar plass i midtforsvaret. Sammen med resten av laget sikrer de clean sheet for Tor Espen og altså 0-0 til pause.
 
Andre omgang starter så meget bedre for oss. Andreas har summa seg og tar keeperrollen, Tor Espen tar en stopperplass, mens Morten føler seg noe uvel og inntar benken. Med vinden i ryggen tar vi mer tak i kampen, og den første muligheten får vi når Eirik legger til rette for Robert, men avslutninga hans går dessverre over mål. Rundt midtveis i omgangen får Robert nok en god mulighet etter en misforståelse i Ranheim-forsvaret, og denne gangen setter han sjansen sikkert i mål til 0-1. Andre veien kommer Ranheim til et par halvfarligheter, men vi tvinger dem til avslutninger fra distanse, som enten går til side for mål eller rett på keeper. Ledelsen blir dobla ikke lenge etter det første målet, og nok engang er Robert involvert. En Ranheim-spiller er litt for ivrig i duellspillet og river Robert overende i egen 16-meter; straffe til oss. Kaptein Svein Ole er tryggheten sjøl fra 11-meteren og gir oss enda bedre tro på tre poeng. Mot slutten av kampen er Ranheim litt mer frampå igjen, og i kampens siste minutt er vi ubesluttsomme nok i forsvarsspillet til at Ranheim får satt inn sitt trøstemål forbi en utspilt Andreas. 1-2, og tre poeng til Bjørgan2/Osen/Steinsdalen i årets første kamp.
 
Ikke en velspilt, men en vel gjennomført åpningskamp hvor hele troppen fikk rikelig med spilletid. Artig med comeback av Kristian Aune Næss, en gammel stjerne fra Steinsdalens glansdager som spilte samfulle nitti minutter på sentral midtbane i dag. Og mens Tor Espen og Andreas fikk hvile litt i mål med tanke på A-kamp i morgen, så løp Eirik til krampen tok ham i sluttminuttene. Krampen tok også Per Einar i hans andre innhopp, men var ikke til hinder for det tredje. Kjell Arne beit også tennene sammen og kom fikk innhopp nummer to etter å ha tatt telling i andreomgang, og avslutningsvis fikk også Roar det han håpa på av spilletid denne ettermiddagen.
 
Neste kamp og mulighet for tre poeng for Bjørgan2/Osen/Steinsdalen blir mot Nationalkameratene tirsdag 1. mai, også den på bortebane.
 
Troppen: Tor Espen, Mads, Andreas, Per Einar, Sigmund, Sabri, Kristian, Svein Ole, Morten, Robert, Eirik A, Kjell Arne, Anders Olesen og Roar.

Mål: Robert og Svein-Ole

Stjernebørs:
*** Svein Ole 
** Eirik 
* Tor Espen
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift