Stortap mot NTNUI 2

Vår tredje bortekamp mot serieleder NTNUI 2 ble en lite hyggelig opplevelse. Tross en grei førsteomgang hvor det sto 1-0 til vertene, ble det total kollaps i andre omgang.

Etter delvis sterke prestasjoner borte mot Hegra og Selbu hadde vi fire poeng etter to bortekamper. Mot serieleder NTNUI 2 ble det ikke bare tap, men også en meget negativ påvirkning av målforskjellen.

Førsteomgang var jevn, og tross lite fint spill hang vi godt med. NTNUI 2 tok ledelsen etter ca et kvarter, da et innlegg høyt i banen gikk direkte i mål i lengste hjørne bak vår keeper. Etter målet brukte vi et kvarter på å ta tak i kampen igjen, og Joakim og Knut Johan viste krigertakter da vi tok tak i spillet og kjempet oss til noen gode muligheter. Synd vi ikke får utligning før pause, men det sto altså kun 1-0 halvveis i kampen.

Etter pause går det ca ti minutter før NTNUI 2 dobler ledelsen, og ikke lenge etter får de også 3-0. Begge målene kunne og burde vært unngått, og derfra og ut fremstår vi på en møte vi absolutt ikke ønsker. Mange feilvalg, svakt som kollektiv og personlige feil som fører til baklengs. Mot slutten får vi et lite trykk som gir oss noen cornerer, og toppscorer Tor Espen sørger for et trøstemål etter corner fra Joakim. Men dette er da på stillingen 7-1. Selv om NTNUI 2 er gode, er dette et resultat vi absolutt skulle unngått.

Nå er det mulighet til å løfte prestasjonen allerede lørdag mot et Åfjordslag som også trenger å løfte seg etter tre tap på hjemmebane. Det kan bli en underholdende kamp i fjæra på Bessaker lørdag 12.mai kl 15.00. Møt opp!

 

Laget mot NTNUI 2: Nils Håkon - Niko, Knut Johan, Allan, Andreas - Chris, Stein-Are, Joakim - Ola, Tor Espen, Mohammad. Innbyttere: Eirik A, Christoffer, Morten, Sabri.

Mål: Tor Espen (Joakim)

Gule kort: Joakim, Tor Espen

Stjernebørs: 

*** Knut Johan Monkan

**  Joakim Henriksen

*   Andreas Rødøy

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift