Tap hjemme mot Åfjord

Med mange faste spillere ute ble det for tøft hjemme mot Åfjord. 3-0 til pause og 4-0 til slutt. Herlig kampramme med mye publikum - takk for oppmøte både hjemme og bortesupportere!

Gratulerer til Åfjord!

Med flere forfall inn mot lokaloppgjøret måtte vi gjøre en del rokkeringer på laget, og heldigvis hadde vi noen soim stiller opp og tar tak når det trengs. Spesiell takk til Terje Haltstrand som stiller opp og leverer en meget god kamp fra start på back.

Åfjord var det beste laget denne dagen og etter 3-0 til pause vinner de til slutt fortjent 4-0. Hos Åfjord var spillere som Ørjan Børmark By og Magne Staven Larsen veldig gode denne dagen, og var avgjørende for kampen. For oss leverte Odin Harsvik og Knut Johan Monkan en god kamp, mens alle sto på og jobbet godt kampen gjennom. Åfjord skal være bedre enn oss, men de fleste av de 20 siste årene har vi vært best. Vi prøver på igjen til høsten når vi møter dem på bortebane.

 

Laget mot Åfjord: Nils H - Morten, Knut J, Odin, Terje - Mohammad, Ola, David, Joakim, Tor E - Eirik A. Innbyttere: Dani, Kjell-Arne, John Håvard, Kristian, Sabri.

Gult kort: David

Stjernebørs:

*** Odin Harsvik

**  Knut Johan Monkan

*   David Bessaker Monkan

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift