Seier og tap mot Vanvik

I lørdagens dobbeltkamp ble det en sterk borteseier for a-laget, mens b-laget gikk på en smell.

Beklager dårlig oppdatering på hjemmesiden den siste tiden, alt går på hjemmesideansvarlig sin kappe. Det har rett og slett blitt for hektisk, og det har blitt prioritert å spille kamper i stedet for å skrive om de.

Akkurat kampen mot Vanvik ble et vendepunkt for a-laget, da vi kom fra to stygge tap mot NTNUI 2 og Åfjord. Vanvik var ubeseiret før kampen mot oss, og tok i mot oss som store favoritter til sin flotte hjemmebane, Skavelmyra Stadion. Vi la oss lavt fra start og Vanvik setter oss som forventet under press fra start av. Etter femten minutter får ikke vi avklart skikkelig etter en corner, og en Vanvikspiller hælflikker ballen i krysset fra ti meters hold. En heldig, men flott scoring og fortjent 1-0 til vertene. Etter dette er vi heldige som ikke får en eller to til i mot, og etter halvtimen spilt kommer vi oss inn i kampen. Vi får flyttet oss høyere i banen, og skaper farligheter, spesielt på dødball. Og etter 38 minutters spill er det på nettopp dødball vi får uttelling. Ola Vanvik Lieng, som nesten alltid scorer mot Vanvik, slår en corner nydelig direkte i mål via bakstanga. 1-1, og vi kjenner at troen på en atter en god opplevelse på Skavelmyra er mulig, tross Vanviks overtak tidligere i omgangen. Rett etter scoringen holder Vanvik på å gå direkte opp i 2-1, men vi er igjen heldige og kan gå til pause med uavgjort.

I andre omgang blir det mer jevnspilt, mye kriging og dødballer, og etter ti minutters spill i andre omgang blir det igjen farlig på dødball. Vi får frispark litt inne på Vanviks banehavldel, David Monkan legger en fin ball inn i feltet, og selvsagt er Ola Vanvik Lieng først på den og stanger den nydelig i mål til 2-1. Etter dette kriger vi godt og stanser Vanviks forsøk gang på gang, men fem minutter før slutt glipper det. De skaper, som på sin første scoring, ettertrykk etter en corner, ballen havner i tverrligger og en Vanvikspiller får pirket returen i mål til 2-2. Heldigvis har vi fortsatt krefter igjen, og vi får kriget oss til en corner kort tid etter. Ola Vanvik Lieng slår en fin corner inn i feltet, og inn i boksen er Eirik Aune sterk og god når han stanger inn 3-2 i vår favør. Med kun overtiden igjen jager Vanvik en utligning, men vi holder unna og tar en råsterk borteseier. En herlig laginnsats og stor jubel blant ca 10 tilreisende Bjørgansupportere, og ikke minst tre viktige poeng etter to strake tap.

B-laget spilte mot Vanvik 2 like etter kampen, og der gikk det ikke like bra. Her var det mest imponerende at Roar Aune spilte 80 minutter på midtbanen, det er rett og slett imponderende det Roar stadig presterer, nå som 59-åring. Roar presser Vanvik til et selvmål, og Kristian Aune Næss scorer Bjørgans andre mål, mens Vanvik dessverre scorer hele åtte ganger. Tap 8-2, og Vanvik får revansjert seg litt etter a-kampen.

Kampfakta A-kamp:

Laget: Nils Håkon - Niko, Odin, Knut Johan, Joakim - David, Chris - Lars Jørgen, Ola, Mohammad (Eirik A 30 min)  - Tor Espen. 

Mål: Ola, Ola (David,) EIrik A (Ola)

Gule kort: Odin

Stjernebørs:

*** Ola Vanvik Lieng

**  Nils Håkon Hansen

*   Chris Høvik

 

Kampfakta B:kamp:

Tropp: Nils Håkon, Anders O, David, Sigmund, Mads, Roar, Mohammad, Per Einar, Samuel, Robert, Kristian, Eirik, Ronny, Dejen.

Mål: Roar, Kristian

Stjernebørs:

*** Mohammad

**  Roar

*   Mads

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift