Bessaker-toget dundrer videre

Bjørgan`s fjerde seier på rad og 3 kamper på rad uten baklengs.

31 mai hadde vi kamp mot Strindheim 2.  
 

Avsparket var kl 21.20, nærmere La Liga kamp i Spania kommer vi ikke. 
Kampen gikk sent på kvelden, i varmen.  
 
I den kampen hadde vi stort sett ball, vi hadde kontroll på kampen, men vi slet i å få til noe i siste delen av angrepsspillet. Men vi jobbet med det, viste til tider et flott spill langs bakken fra forsvar opp til midtbanen, etter hvert begynte vi å spille mye korte pasninger som gjorde det vanskelig for oss selv. Da kunne Strindheim 2 ta over ballen og skape sjanser, men vi hadde kontroll på det som kom i mot oss. Så hever vi oss i siste de 15-20 minuttene som er igjen av 1.omgangen.  
I det 45 min skaffer Bjørgan en corner, den skrur Ola inn i feltet, Niko header den mot målet, der står Strindheimspilleren og klarerer, returen tar Chris og setter den i tverliggeren og ut og på retur forsøk nr 2 står vår toppscorer Tor Espen å pirker ballen inn nettet og sørger for 0-1 ledelse til pause.  
I 2.omgang fortsetter vi der vi gjorde slutten av første omgang, skaper sjanser uten at det blir farligheter ut av det. Men så tok strindheim 2 over og jaktet på utligning. Vi ryddet opp i det som kommer i mot oss. Så jobbet vi oss inn i kampen igjen, jaktet på 2-0 målet som skulle punktere kampen. Og det skulle vi lykkes med, i det 81 minutt varter Eirik B opp med et vakkert skudd fra 30 meter i en bue over keeperen i mål til 0-2 ledelse.  
Kampen tikket ut i 0-2 seier til oss. 

 
Troppen: Nils Håkon, Niko Markus, Knut Johan, Odin, Morten, Stein-Are, Ola, David, Joakim, Chris Andre, Mohammad, Eirik B, Eirik A, Tor Espen 

Mål: Tor Espen (Chris) og Eirik B
 
*** Odin 
** Ola 
Niko 

7. juni hadde vi kamp mot Malvik 

 
Vi var forberedt på en tøff kamp mot Malvik, og det fikk vi føle på da vi skulle i dueller.  
Det ble ikke så underholdende, var en sjansefattig 1.omgang.  
Vi hadde trykket hele veien i første omgangen, uten å skape helt de store sjansene.  
Til pause var stillingen 0-0.  
I 2. omgang åpnet vi kampen greit og hadde flere dødballer til å skape farligheter ut av. Men det ville seg helt ikke. Utover i kampen får Malvik trykket og skapte sjanser, men en Nils Håkon tok av seg de skuddene som kom i mot – som kunne endt med mål til Malvik.  
På slutten av kampen kommer vi mer med, og får til flere avslutninger, flere av avslutningene går over mål og like utenfor målet.  
i det 87 min skaffer Bjørgan corner, den tar Ola å slår inn i feltet, i flere dueller der endte ballen opp til Niko som header ballen mot Allan, og Allan banker ballen vakkert i mål til stor jubel fra Bjørgan. Allan ble matchvinner, 3 poeng ble det i denne kampen. Solid laginnsats.  
 
Troppen:  Nils Håkon, Niko Markus, Knut Johan, Odin, Allan, Stein-Are, Ola, David, Joakim, Chris Andre, Mohammad, Andreas, Eirik A, Tor Espen 

Mål: Allan (Niko)
 
*** Joakim 
** Odin 
* Knut Johan    

Kampen mot Leksvik fredag 15 juni.  
  
Vi åpnet kampen inn i vårt spor, skapte vår første sjanse allerede 2 minutter ut i 1.omgang, Joakim får ballen på bakre men får ikke avsluttet skikkelig. Vi fortsetter å styre kampen, skapte sjanser som kunne settes i mål. Men det ville seg helt ikke for oss. Utover i omgangen kommer Leksvik mer inn i kampen får sin første sjanse da spissen blir spilt igjennom, men en god Nils Håkon redder forsøket, og forsvaret klarerer unna ballen.  
På slutten av omgangen jakter vi på 0-1 ledelsen uten å få den med oss inn i garderoben i pausen.   
Pause og 0-0. 
I 2.omgang fortsetter vi med å få kampen i vårt spor og fortsatte trykket mot Leksvik.  
Vi skulle få betalt for det etter 50 min. David mottar ballen fra 35 meter, tar med seg ballen og fyrer av fra 30 meter og går rett inn i nettet bak Leksvik keeperen.  
Vi fortsatte med å kjøre på for å øke ledelsen, men det vil seg helt ikke.  
Og  siste 15 min kommer Leksvik seg inn og jakter på utligning, men solide midtstopperparet Odin og Knut Johan sammen med hele laget rydder og jobber med det som kommer i mot. 
Kampen ender i 0-1 seier til oss.  
 
Troppen: Nils Håkon, Niko Markus, Knut Johan, Odin, Terje Marius, Christoffer Andre, Gaute, Eirik B, David, Joakim, Chris Andre, Mohammad, Morten, Eirik A 

Mål: David

*** David 
** Chris 
* Odin

https://www.youtube.com/watch?v=B2JfQc1SuaE  - Her kan du se stemningen i garderoben etter kampen mot Leksvik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift