Høstsesongen sparkes i gang lørdag 11.august

Lørdag 11.august sparkes høstsesongen i gang for både a og b-lag hjemme på Bessaker. Kl 13 starter vi med b-kamp mot Ranheim, og kl 15 er det klart for a-kamp mot Hegra. Vel møtt!

En spennende høstsesong med mange hjemmekamper sparkes i gang i fjæra på Bessaker på lørdag. Kl 13.00 er det klart for høstens første b-kamp da Bjørgan2/Osen/Steinsdalen møter Ranheim. Det er heldigvis ikke Ranheim toppfotball, men Ranheim breddefotball. Et bunnoppgjør i 6.divisjon med to lag som begge trives i fjæra. I motsatt oppgjør i vår kom vår eneste seier så langt i år, tør vi håpe på årets andre seier her?

Kl 15 er det a-laget sin tur, og de skal måle krefter mot Hegra. I bortekampen mot dem i vår tok vi en knepen seier, og det blir nok en tett kamp også denne gangen. Vi mangler flere av våre faste spillere, og med en geografiske spredningen vi har i spillergruppa har det vært lite med treninger i sommer. Uansett stiller vi en god tropp, og vil tro alle er klare for å ta fatt på en høstsesong med hele sju hjemmekamper på vår nydelige gressmatte. Vi gleder oss - vel møtt! :)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift