Oppsummering av siste 6 A-lags kampene

11. august tok vi i mot Hegra til høstsesongen første kamp etter sommerpause. 
Vi tok initiativ fra starten av kampen, skapte sjanser. men måtte vente tålmodig med å finne nettmaskene, etter 20 min fikk vi corner, den ble skrudd innover fra Joakim og Hegra klarer den utover, der er Lieng banker til på hel volley i bue over keeper og i mål. Og det står seg til pause. ut i andre omgang fortsetter vi kjøret, like etter får vi betalt for scoringen da Lars Jørgen mottar ballen inn i feltet og dribler av 2-3 spillere og setter den i målet. 2-0.
Etter 2-0 slipper vi oss noe ned, og Hegra får ta initiativ og spiller tidvis flott fotball, og får redusert til 2-1. Da måtte vi skjerpe oss og skru opp tempoet. 
15 min før slutt fikk Eirik A sitt andre gule kort og marsjordre av dommeren, men det stoppet ikke oss. David ble spilt fri i bakrom og kom alene med keeper, da tok forsvareren igjen og taklet David og fikk straffe. Den setter Lars Jørgen i mål til 3-1. kampen ender også i 3-1 seier til oss. 

19. august tok vi i mot Selbu til høstens andre kamp. 
I den kampen manglet vi spillere som gjorde det utfordrende. Og samtidig signerte vi ny spiller 18 år gamle Joachim Zielinski. Et intervju med ham kommer her på Bjoergan.com senere. 
 
Vi tok føringen på kampen etter 10 min sendte tok vi ledelsen ved toppscorer Tor Espen 1-0. Og vi fortsette å ta initiativ på kampen, etter 19 min blir Lars Helmer felt og Tor Espen setter straffen i mål til 2-0, men 5 min senere reduserer Selbu til 2-1, og resultatet holder seg til pause. 
I 2 omgang går Selbu rett i angrep og scorer etter 50 min. Og de tar over kampen helt, og etter 60 min øker de til 2-3, så kommer vi inn i kampen uten å skape helt skikkelige målsjanser, og har ballen stort sett de siste 20-25 min, men ut av ingenting så scorer Selbu da de ser keeper står litt for langt ute å løfter den over keeper og i mål til 2-4. kampen endte i 2-4 tap. 

28. august tok i mot suveren serieleder NTNUI2 til dyst på Bessaker. 
Vi tok føringen tidlig i kampen ved toppscorer Tor Espen 1-0. Det tar ikke lang tid før vi går opp i 2-0 ved Lars Jørgen. men etter det tar NTNUI2 fullstendig over og styrer kampen og ga seg ikke før de satt 5 baller i mål, og de vant fortjent 2-5, de er det beste laget vi har møtt i avdelingen. De vinner helt sikkert 5 divisjon i år.

31. august reiste vi til Åfjord til lokalderby mot Åfjord.
Mange tilreisende fra Roan, Bessaker, Osen dro til Åfjord for å støtte gutta og det setter vi stor pris på. Med heiarop, engasjement fra supporterne skulle gi oss giv og innsats til å gå i duell, målsjanser. Vi åpnet godt, og skapte en del sjanser som kunne blitt satt i mål. Men i stedet scorer Åfjord på en frispark variant som vi ikke fulgte helt med på. og de gikk opp i 1-0 ledelse. Etter det blir det mye midtbanekriging, dueller, og sjansene lot seg vente på. Like før pause kom vi til små sjanser uten å skape noe stort ut av det. og det ender 1-0 til pause. I 2 omgang forsøker vi å finne tilbake til det vi gjorde før. Men det var Åfjord som gikk raskt opp i 2-0 ledelse etter 50 min. og 10 min senere går de opp i 3-0, og etter det har vi initiativ på kampen uten å skape helt det store. på slutten blir det hawaiifotball, men Åfjord har dagen med seg og scorer to til før sluttsignalet gikk. det endte i 5-0 tap.

8 september tok vi i mot opprykkskandidat Vanvik på Bessaker. 
Vi stilte gjennom året et amputert tropp med flere av A-lagsspillere borte, slik som tidligere.
Vi legger oss bakpå fra starten av, jobber i herdig for å holde unna et sterkt Vanvik med en spiss i scoringsform. 
Vanvik scorer både en og to ganger før pause. 
Etter pausen tar vi initiativ jakte på redusering, med flere skudd og sjanser vil det seg ikke for oss. Vi prøver og prøver, men vi har ikke så mye og komme med. Men i herdig arbeidsinnsats sørger for at vi ikke får flere baller i nettet bak. endte i 0-2 tap.

16 september tok vi mot tabelljumbo Strindheim 2 på Bessaker. 
Tok føringen i kampen og styrte banespillet, skapte halvsjanser uten å få noe uttelling, Etter 19 min spiller Chris ballen til Ola som fyrte av fra 20 meter, til 1-0 ledelse. 5 min senere øker Lars Jørgen til 2-0 når han mottar ballen og setter den lavt nede til høyre for keeper. Vi fortsetter og dominere kampen, men 5 min før pause kommer Strindheim 2 inn i kampen reduserer like før pausesignalet går. i pausen gjør vi et bytte. Joachim Z kommer inn for Eirik A. 
I 2 omgang åpner Strindheim 2 med å ha ball og jakte på utligning, men vi holder unna for det kommer i mot. Så setter vi fart på angrepsspillet. Morten mottar ballen fosser framover, spiller ballen til Joachim som kommer langs venstre kanten og legger hardt inn til Tor Espen som får en enkel jobb med å trille ballen inn i mål, 3-1.
Vi spiller ballen langs bakken, og leter etter rom å spille i og skaper haug med sjanser uten å få ballen i mål. I det 86 min blir Chris spilt fri i bakrom av David og alene med keeper er Chris iskald og sender Bjørgan opp i 4-1 ledelse. kampen endte i etterlengtet 4-1 seier og en opptur etter flere tunge kamper. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift