Snart seriestart - info om sesongen 2019

Snart er det klart for seriestart for Bjørgan senior - og tirsdag etter påske er årets første seriekamp borte mot Verdal 2. Årets første hjemmekamp er lørdag 27.april på Bessaker.

UIF Bjørgan stiller i sesongen 2019 med kun a-lag i seriesystemet, og har for første gang på over 30 år altså valgt å ikke stille med b-lag. Dette kommer som en naturlig følge av flere sesonger med utfordringer med å ha nok folk til kamp, spesielt til bortekamper, men vi skal jobbe hardt for å gjøre dette mulig igjen i kommende sesonger. Som et alternativ i årets sesong vil vi prøve å få til noen "grendakamper," der vi inviterer treningsgrupper fra Roan, Osen, Sætervik, Stoksund og Åfjord til å spille uhøytidelige kamper samme dag som det er a-kamp. Mer info om dette kommer.

A-laget spiller i år i 5.divisjon avdeling 1 i Trøndelag fotballkrets. I år skal vi spille i "nord-avdelingen," og skal med det ut i kamp mot flere lag vi aldri eller sjelden har møtt i seriesammenheng. Det ser vi virkelig frem til! Første kamp er borte mot Verdal 2 tirsdag 23.april kl 1930, mens første hjemmekamp er lørdag 27.april kl 15.00 mot Nessegutten på Bessaker. Allerede 3.mai er det klart for lokaloppgjør mot Åfjord i Åfjord, det er bare å sette av den fredagskvelden allerede nå. Øvrige motstandere i årets sesong er Kolvereid, Flatanger, Innherred/Steinkjer 2, Egge, Neset og Vinne.

Noen spillere har varslet en liten "nedtrapping," men vi håper og tror at mange får til de fleste kamper i år. Skal vi spå et sportslig utfall av sesongen 2019, må vi vel være klare på at det blir en tøff sesong der vi ikke vil være med å kjempe i toppen. Egge, Åfjord, Neset, Innherred/Steinkjer 2, Verdal 2 og Vinne er alle lag vi regner med blir veldig tøffe motstandere, og samtidig har Flatanger, Kolvereid og Nessegutten levert gode sesonger de siste årene. Samtidig har vi utfordringer med å ikke ha en samlet treningsgruppe, en litt vel høy snittalder, lengre reisetid til på både hjemme og bortekamper enn de fleste unntatt Kolvereid og spillere som jobber turnus. Uansett skal vi gå på med krummet rygg i hver kamp og kjempe for hvert eneste poeng, og har som mål for sesong at vi skal bli bedre på hjemmebane enn hva tilfellet har vært de foregående sesongene. Det blir spennende å se hvordan vi står til de andre lagene, og håper publikum kommer og støtter oss så ofte som mulig. Det finnes ikke en bedre fotballopplevelse for en breddefotballspiller enn å spille en hjemmekamp i fjæra på Bessaker med et entusiastisk publikum i ryggen.

Fullstendig terminliste og tabbel finnes her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=163374  

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift