Stortap i serieåpningen

Som forventet ble det tøft borte mot et meget sterkt Verdalslag i serieåpningen, men vi gjorde en solid jobb de første 70 minuttene. Det tar vi med oss videre.

Tirsdag 23.april ble sesongen for UIF Bjørgans seniorlag sparket i gang borte mot et meget solid Verdalslag på en stor og flott kunstgressbane. Verdal mønstret et lag hvor 3-4 av spillerne hadde fersk OBOS-ligaerfaring og en spiller med flere sesonger i tippeligaen. Vi manglet et par nøkkelspillere og skjønte i utgangspunktet at dette ble tøft, men vi skulle jobbe hardt defensivt og gi det et ærlig forsøk. 

Det første kvarteret åpnet vi med et par gode involveringer fra en meget hardtarbeidende og god Eirik Aune på topp, som gikk respektløst til verks mot de stødige Verdalstopperne. VI fikk til et par farligheter, og Eirik skaffet oss også et farlig frispark på streken av 16-meteren som kanskje burde vært straffe i stedet. Men dessverre får Verdal en corner etter et kvarter, og de vinner to dueller på rad og går opp til 1-0. Resten av omgangen kjører Verdal powerplay på oss, vi jobber hardt i alle ledd, men det er såpass stort spillemessig overtak at det må bli sjanser av det. Etter 30 minutter og rett før pause får de 2-0 og 3-0. 

I andre omgang jobber vi på videre, og selv om vi skaper minimalt selv vinner vi dueller i midtbaneleddet og jobber veldig godt defensivt. Med tanke på at vi ikke har vært samlet på trening og har spilt kun to treningskamper tar vi dette som verdifull trening, og vi holder til det 70.minutt før Verdal får 4-0. Dessverre er de mer effektive når vi går tom siste ti minutter, og gir seg ikke før det er 8-0. Synd det blir så mye mot slutten, men de var da også så mye bedre. Det er en ærlig sak. Nå venter tre nye bortekamper før første hjemmekamp, så vi får bare øve oss fremover så skal vi få til mange gode kamper i årets sesong vi.

Pluss for en god duellmessig kamp på midtbanen, flott humør på hele spillergruppa, imponerende innsats og involveringer av Eirik på topp, god innsats over hele linja og god trening på å jobbe sammen defensivt. Og ikke minst en veldig god kunstgressbane vår egen Morten Winther hadde bidratt til samme dag, en meget god og fin mottakelse på Verdal Stadion og et nydelig spillevær.

Neste kamp er mandag 29/4 borte mot Nessegutten kl 20.00 - vi ser frem til nye muligheter da!

 

Laget mot Verdal:

Nils Håkon - Morten, Odin, Knut Johan, Niko - Allan, David, Tor Espen (c) - Mohammad, Eirik A, Joachim Z. Innbyttere: Dani, Ronny A, Sabri, Kristian og Per Einar. Alle ble byttet inn.

Ingen mål eller kort på oss.

Stjernebørs:

*** Eirik Aune

** Allan Hansen

* David Monkan

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift