Nytt stortap på bortebane

Bjørgan reiste til nok en tøff bortekamp på mandag, og Nessegutten som nylig slo Åfjord 4-0, ble for sterke denne kvelden.

Bjørgan leverer en grei førsteomgang borte mot Nessegutten, og det står 1-0 til hjemmelaget til pause etter en heading. Vi er nære på etter en corner, men produserer fortsatt litt for få sjanser og har for lite eget spill. Dette må vi jobbe med i kampene i vår, da vi ikke har mulighet til å samles å gjøre dette på treningsfeltet.

I andreomgang kommer vi høyere i banen, får til litt eget spill og produserer noen store muligheter, men det er Nessegutten som scorer målene. De får to altfor enkle mål tidlig i omgangen, og vi må jage redusering. Både Gaute By, som har et meget godt innhopp, og Chris Høvik kommer seg fint til store muligheter, men reduseringen kommer ikke før Per Einar Rødøy scorer sitt første mål for Bjørgans a-lag siden 2003(!). Vi kommer til innlegg fra venstresiden og Gaute legger fint i gjen til Per Einar, som fra 15-16 meter setter ballen helt oppe i motsatt kryss etter at ballen toucher en motspiller litt på veien. Nydelig scoring - og vi ser muligheten for poeng med drøye ti minutter igjen av kampen. Dessverre blir det i stedet to scoringer fra Nessegutten helt på tampen, først etter en straffe som nok var litt 50-50, og en misforståelse som gjør at en Nesseguttenspiller kan pirke inn 5-1.

Det er en fortjent seier til hjemmelaget, men dessverre et resultat som blir seende mye verre ut enn hva kampen skulle tilsi. Guttene holder heldigvis motet oppe,og går med god innstilling inn mot de kommende kampene. Vi har fortsatt to tøffe bortekamper før vi skal få spilt hjemme på eget gress, og fredag 3.mai er det lokaloppgjør mot Åfjord i Åfjord. Kampstart kl 20.00 - vi håper det kommer mange og støtter oss i den kampen. Vi trenger all støtte vi kan få!

Laget mot Nessegutten:

Nils Håkon - Morten, David, Knut Johan, Niko - Mohammad, Chris, Tor Espen (C) - Kay Isak, Eirik A, Sabri. Innbyttere: Odin, Gaute og Per Einar. Alle ble byttet inn.

Mål: Per Einar Rødøy (Gaute By)

Ingen kort

Stjernebørs:

*** Knut Johan Monkan

** David Bessaker Monkan

* Chris Høvik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift