Endelig klart for første hjemmekamp på fredag!

Med fire tøffe bortekamper på rad står vi fortsatt med null poeng, og ligger på sisteplass på tabellen. Nå har vi endelig hjemmekamp, kan årets første poeng komme på fredag?

Når vi flyttet om på terminlisten og satte opp fire tøffe bortekamper på rad i starten av sesongen, visste vi at det kunne bli vanskelig å plukke særlig med poeng. Og slik ble det, og desvverre enda verre enn fryktet med tanke på altfor stygge sifre i tapene. Nå får vi årets første hjemmekamp mot et sterkt Flatanger-lag som nylig knuste Åfjord 7-2, og vi ble som kjent igjen knust av Åfjord. Det blir nok en veldig vanskelig kamp, men med noen ekstra rutinerte spillere på plass, eget gress og våre fantastiske supportere på sidelinjen er det selvsagt mulig for å ta årets første poeng, og helst tre. Kom til Bessaker fredag kl 1930 og gi oss den støtten vi trenger!

Forrige kamp var borte mot Innherred/Steinkjer 2, og det bli som ventet en meget tøff kamp. Et brukbart Innherredlag som av en eller annen grunn får fylt opp laget med gode med Steinkjer-spillere blir solid, og de står fortsatt som ubeseiret i årets sesong. Vi holdt tett den første halvtimen, som vi har gjort i tre av de første kampene, men så kommer det dessverre tre mål på rad rett før pause. I andre omgang punkterer de kampen tidlig, og vi må virkelig ta oss sammen for å unngå en total kollaps og få tosifret i mot. Det greier vi, og etter at 6-0 kommer så tidlig som ti minutter ut i andre omgang, holder vi tett i tyve minutter før vi selv produserer noen farligheter. Et kvarter før slutt blir Mohammad felt innenfor Innherreds 16-meter, og vi får straffe. David setter den i mål, før Innherred/Steinkjer 2 igjen legger på til 7-1. Vi kriger videre på tross av resultatet, og kort tid før slutt får David kriget med seg ballen inn mot Innherreds 16-meter, og med en flott blokkering av Eirik får han lagt an til skudd. Fra litt skrått hold utenfor 16-meteren skrur han ballen bakkert i motsatt kryss til 7-2. Første gang i år vi scorer mer enn ett mål, det må vi ta med oss, selv om Innherred/Steinkjer 2 på overtid får satt inn 8-2. 

Tross nok en stygg smell spiller vi litt mer i denne kampen enn tidligere kamper, og det mot et sterkt lag. Det lover godt for kommende kamper. Vi må jobbe med å få troen på oss selv tilbake, produsere flere målsjanser selv, og ikke minst ha ballen mer i laget gjennom eget spill. Vi prøver å utvikle oss i hver kamp, siden vi ikke har treningsarena til dette.

Laget:

Nils Håkon - Morten, Andreas, Knut Johan, Isak - Mohammad, David, Tor Espen (c) - Sabri, Eirik A, Joachim Z.

Innyttere: Odin, Per Einar

Mål: David 2 (Mohammad, Eirik A)

Gult kort: Mohammad

Stjernebørs:

*** David

**  Jan Isak

*  Knut-Johan

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift