Svært tung start på høstsesongen

Vi hadde et håp om at høstsesongen skulle starte med at vi plukket med oss viktige poeng i kampen om å berge plassen, men et godt og ungt Verdallag ville det annerledes. De avgjorde like godt kampen det første kvarteret.

Allerede i det første minuttet ble vi hardt straffet og Verdal tok ledelsen 1-0. Raske og effektive angripere hos gjestene sørget for at det ble hele 4-0, før en sterk Tor Espen Gjermstad ga oss et lite håp med to skikkelige krigerscoringer. Men Verdal tok alt håp fra oss før pause, og vi gikk til pause med hocketresultatet 2-6.

Etter pause tar vi oss sammen mange hakk, og spesielt defensivt er det et helt annet Bjørganlag som kommer på banen. Selv om vi blir redusert til ti mann midtveis i omgangen står vi i mot det Verdal kommer med. Det blir dermed utrolig nok målløst i andre omgang, og det ender med tap 6-2.

Vi prøver på igjen mot Nessegutten på Bessaker lørdag 17.august kl 15.30 - da er det klart for to nysigneringer som skal prøve å hjelpe oss å snu dette. Kom på kamp og støtt oss! 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift