Hvil i fred Helge

Vi har dessverre mottatt den beskjeden vi ikke ønsket men som vi den siste tiden fryktet at ville komme. Vår kjære dommerkollega Helge Sumstad er gått bort.

NFF Trøndelag

1 t · 

Hvil i fred, Helge

Vi har dessverre mottatt den beskjeden vi ikke ønsket men som vi den siste tiden fryktet at ville komme. Vår kjære dommerkollega Helge Sumstad er gått bort.

Hvor mange kamper du har dømt i trøndersk fotball opp gjennom årene har vi ikke rukket å telle opp men du var og vil bli husket som en bauta i det trønderske fotballdommermiljøet. Hvor mange spillere, trenere og ledere du har "oppdratt" gjennom ditt virke som dommere er nok flere enn antall kamper du ledet. Mange av disse kjenner i dag på savnet og sorgen over at du ikke skal dømme dem i kamp lengre.

Ditt store engasjement og dypt seriøse holdning til å utvikle unge dommere står igjen som et lysende minne over deg Helge. Du la hele din sjel, erfaring og klokskap i at unge dommere måtte lære å forstå spillet, lære seg å kommunisere med lagene og opptre med stil og profil. Ditt siste oppdrag for oss var på Bergstadcupen i juni hvor du atter en gang veiledet unge dommere både på dømming men kanskje aller mest på hvordan man må oppføre seg som dommer - på og utenfor banen.

Vi vet at svært mange av dine dommerkolleger i Trøndelag hadde deg som forbilde. De vil savne ditt gode humør, ditt smil og din gode støtte. Du tok deg alltid tid til den ekstra praten og klappet på skuldra etter krevende kamper. Du brydde deg og viste stor omsorg for dine kolleger.

For oss ansatte i NFF Trøndelag vil du alltid bli husket for at du alltid stilte opp og du forsto helheten i vårt arbeid. Ikke minst viste du oss alltid respekt - selv om du kanskje ikke alltid var helt enig. Din lojalitet og evne til å spille på lag står igjen som et tydelig minne for oss alle og er til etterfølgelse for oss alle.

Våre tanker går i dag til dine nærmeste. Vi lyser fred over ditt minne.

På vegne av trønderske klubber, dommere i Trøndelag, ansatte og kretsstyret i NFF Trøndelag

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift