Jevn kamp, men nok et tap

Hjemmekampen mot Nessegutten ble etterhvert en god prestasjon av hjemmelaget, men tross en sterk opphenting ble det tap også denne gangen.

Før kampen gir vi vår respekt til Helge Sumstad med ett minutts stillhet. En selvfølge sammen med sørgebånd.

Kampen blir preget av en del vind, og vi legger oss lavt mot et spillende Nessegutten-lag som har mye ball. Den første drøye halvtimen belønnes de med to mål som burde og kunne vært unngått, mens vi samtidig jobber oss til større og større sjanser. Kort tid før pause reduserer vi til 2-1 etter et frispark fra langt hold fra David Monkan. Det gir oss håp og tro på poeng i pausen.

Etter pause skaper vi et trykk på Nessegutten, og anført av Oskar Sandvik og Jan Isak Wassdahl på midtbanen kriger vi oss tilbake i kampen. Jan Isak kriger inn utligning til 2-2, og perioden etter utligningen kunne vi scoret både en og to ganger. Men dessverre fører en corner i mot til at vi også denne gangen mister alle poengene. Surt, men samtidig fremgang, og herlig å se to nye spillere i aksjon. Mads Osmo Sørli spilte sin første kamp for Bjørgan, og Lars Erik Kristiansen gjorde comeback. Begge bidro sterkt til at vi nesten tok med oss sårt trengte poeng. 

Neste oppgave blir nå Åfjord på hjemmebane lørdag 24.august. Åfjord troner nå øverst på tabellen og kjemper om opprykk, så det blir nok en veldig tøff kamp. Men vi skal gjøre det vi kan for poeng også i den kampen - møt opp på Bessaker for topp underholdning lørdag kl 15!

 

Laget mot Nessegutten: Nils H, Morten, Knut J, Niko, Anders HO - Eirik A, Oskar, David, Jan Isak, Mads - Tor Espen. Innbyttere: Lars Erik K, Sabri, Robert, Sigmund.

Mål: David, Jan Isak

Stjernebørs:

*** Jan Isak Wassdahl

** Oskar Sandvik

*  Knut Johan Monkan

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift