Lokaloppgjør mellom topp og bunn

Lørdag 24.august er det klart for lokaloppgjør mellom Bjørgan og Åfjord på Bessaker. Bjørgan ligger sist på tabellen, mens Åfjord kjemper om opprykk. Kan det likevel bli spennende?

Åfjord kommer til Bessaker som større favoritter enn noen gang, og selv om det i over tyve år tidligere ikke har vært slik, er det naturlig at de har et bedre fotballag enn lille Bjørgan.

Åfjord har hatt en god sesong, de har et sterkt lag med mange gode spillere, yngre talenter og et par klassespillere i Magne Staven Larsen og Ørjan Børmark-By. De burde spilt flere hakk høyere enn 5.divisjon, men heldigvis for Åfjord er de sterke bidragsytere til deres suksess. Derfor kjemper de nå om opprykk til 4.divisjon, og vi håper våre naboer tar steget opp og får feiret opprykk i høst. Men helst skal de greie det uten å ta tre poeng på Bessaker i morgen. For selv om Åfjord utvilsomt er et bedre lag i år, er alt mulig i fotball. Vi skal gjøre det vi kan for å skape spenning i kampen, få jevnet ut forskjellene, og kjempe det vi kan for å få med oss poeng fra lokaloppgjøret.

Neste år er lagene også i samme kommune, så dette er siste sjans til å få med seg en fotballkamp mellom Åfjord og Roan - møt opp i fjæra på Bessaker kl 1500 - vi håper det blir underholdende for alle! God kamp!

 

PS: bildet over er fra kampen mellom Bjørgan og Nils Arne Eggens Orkla i 2011. Da ble det 3-3, kan vi få samme resultat i morgen?

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift