Oppskriftsmessig seier til Åfjord

Før kampen ble det løftet frem at Åfjord hadde et par klassespillere, og den ene avgjorde kampen så og si alene i første omgang. Dermed ble det som ventet seier til bortelaget.

Åfjord tok et nytt steg mot opprykk etter dagens kamp, hvor de vinner fortjent. I første omgang er det kvailtetene til Ørjan Børmark-By som bilr avgjørende, der han scorer to mål selv og har en målgivende. Dermed er kampen så og si avgjort til pause med en 3-0 ledelse til bortelaget.

Med et 100-talls publikum, men helt klart flest tilreisende fra Åfjord, ble det en herlig kampramme i flott vær på en sjeldent vindstille dag i fjæra på Bessaker. Nevnte Ørjan viste i første omgang hva han er god for (bildet over er fra når han spilte i Ham-Kam,) og han scorer to flotte mål og leverer en meget pen målgivende pasning til Marius Forfot.

I andre omgang jevner kampen seg ut, og vi har totalt sett en god opplevelse av kampen med tanke på hva vi har gjort tidligere i årets sesong. Likevel viser Åfjord at de har en kommende generasjon som virkelig kan bite fra seg, og to talentfulle unggutter scorer. Imre Stjern-Vik og Kristian Hårtad scorer hvert sitt mål, og Imre er kampen gjennom en av banens virkelige giganter. Samtidig er sønnen til tidligere Bjørganspiller Trond Gjessing, Kristoffer Gjessing, en vanvittig god keeper mellom stengene for Åfjord. Det gror godt i Åfjord, og vi ønsker dem all lykke til i kampen om opprykk. Vi håper og tror våre naboer fortsetter slik utover høsten og er å finne i 4.divisjon neste år.

For vår egen del er resultatet tungt, men vi jobber godt sammen i samtlige 90 minutter. Evigunge Knut Johan Monkan leverer en solid kamp i midtforsvaret, og på midten kriger Jan Isak Wassdahl og Oskar Sandvik meget godt mot Åfjords klassespiller Magne Staven Larsen. I tillegg har Mohammad Sido Mustafa en meget solid kamp som venstreback, og vi har fortsatt tro på at årets første seier kommer snart. Når i tillegg Max Menz gir oss et trøstemål på slutten, hjelper det litt på. En sterk prestasjon av Max, en av guttene som det bor mye i. Om fem dager har vi ny hjemmekamp mot tabelltoer Innherred/Steinkjer2, og vi skal gjøre det vi kan for å ta poeng da. Kom til Bessaker torsdag 29/8 kl 19.15 - vi lover å gjøre det vi kan for å ta årets første seier!

Laget mot Åfjord: Nils H - Morten, Odin, Knut J, Mohammad - Eirik A, Jan Isak, David, Oskar, Anders - Tor E. Innbyttere: Mads, Sabri, Per Einar, Sigmund, Robert, Max.

Mål: Max (David)

Gult kort: Odin

Stjernebørs:

*** Oskar

** Mohammad

*  Knut Johan

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift