Bunnoppgjør mot Vinne på lørdag

Lørdag 14.september kl 15 er det klart for bunnoppgjør mot tabellnabo Vinne på Bessaker. Kom og støtt oss i jakten på årets første seier!

En tøff sesong går mot slutten, og vi ligger etter fjorten kamper sist på tabellen med fattige to poeng. Lørdag kommer Vinne på besøk, og de ligger kun to poeng foran oss på tabellen. Så her har vi faktisk mulighet til å klatre opp fra sisteplassen med seier. Akkurat det skal vi ALT vi kan for - tross vær og vind - kom og gi oss den støtten vi trenger kl 15 i fjæra på Bessaker lørdag!

Med seier er det også fortsatt et håp om å ta igjen Kolvereid som ligger over nedrykksstreken. Teoretisk er det mulig - og da gir vi det et forsøk!

 

De to foregående kampene har gitt et knepent tap mot topplaget Innherred/Steinkjer 2. Der hadde vi muligheten på både ett og tre poeng, men det endte dessverre med 2-1 til gjestene. Borte mot Flatanger forrige helg va vi sjanseløse og tapte 8-1. All ære til Flatanger for en fott kampramme, masse entusiastiske publikummere og et meget godt fotballag.

Kampfakta for de to kampene kommer senere.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift