Årets første seier - håpet om å berge plassen lever!

Endelig kom årets første seier, og for en måte den kom på. Henter inn 1-3, og setter inn 4-3 på overtid på en vanvittig volley! Nå er det plutselig mulig å berge plassen dersom vi slår Kolvereid borte søndag!

Skulle det være et bittelite håp igjen om å berge plassen i 5.divisjon måtte vi slå Vinne på hjemmebane sit lørdag. Etter en førsteomgang der vi hadde trykket, men ikke greide å score, ledet Vinne 1-0 etter et kontringsmål. Vi trykker på fra start i andreomgang, men i stedet for utligning legger Vinne på til 2-0 etter en misforståelse hos oss. 

Kort tid etter får vi et frispark i god posisjon, David Monkan skyter, keeper gir retur og Tor Espen Gjermstad reduserer til 2-1. Vi kjører på for utligning, men mot spillets gang kontrer Vinne inn 3-1. Da ser det svært mørkt ut, helt til Tor Espen igjen viser seg frem. Han løper fra alt og alle, runder keeper og reduserer til 3-2. Med tyve minutter igjen jager vi på, og etter flere cornere på rad kriger Niko Ristola inn en nydelig slått corner fra Allan Hansen. Vi har utlignet med et kvarter igjen å spille, og vi gir alt for å få den etterlengtede seieren. Vi trykker på, har en tvilsom annulering etter en flott scoring av Eskil Strøm, men i det klokka passerer nitti minutter er det fortsatt 3-3. Så, på overtid får Mads Sørli ballen ut til høyre. Han slår et flott innlegg inn i feltet, og fra 12-13 meter kaster Ronny Albertsen seg rundt og saksesparker ballen vakkert i mål på hel volley. En helt vanvittig flott scoring, og vi jubler som om vi har vunnet cupfinalen. Dommer legger til flere minutter, men Vinne greier ikke å komme tilbake og årets første seier er et faktum! En herlig følelse, og en meget sterk laginnsats. Vi bytter hele seks spillere i andre omgang, og alle er med å bidrar sterkt til at vi kommer tilbake fra 1-3 og vinner fortjent. 

Det hele så veldig håpløst ut før denne kampen, men nå reiser vi til Kolvereid med en mulighet til å berge plassen med  seier også der. Det blir vanvittig tøff på årets lengste bortetur, men vi skal gjøre det vi kan for å ta en ny seier. Det er tre kamper igjen, og tross en svak sesong hittil i år - vi kan vinne alle de tre siste om vi står på som vi gjorde i andreomgangen mot Vinne. 

Laget mot Vinne:

Nils H - Morten, Odin, Knut Johan, Mohammad - Eirik A, Allan, Andreas, David, Lars Erik - Tor Espen. Innbyttere: Eskil, Per Eivind, Ronny A, Anders HO, Sabri, Mads.

Mål: Tor Espen (David,) Tor Espen (Allan,) Niko (Allan,) Ronny (Mads)

Gule kort: Mohammad, Sabri

Stjernebørs:

*** Tor Espen

** Eskil

*  Ronny

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift