Klart for sesongens første hjemmekamper

Torsdag og lørdag spilles årets første hjemmekamper for sesongen. B-laget møter Sjetne i Osen på torsdag, og lørdag er det klart for lokaloppgjør mot Åfjord for a-laget.

Torsdag 10.mai spilles årets første hjemmekamp for seniorlagene da Bjørgan2/Osen/Steinsdalen møter Sjetne i 6.divisjon. To bortekamper har gitt en seier og ett tap, og nå går vi selvsagt for flere poeng når vi kommer oss på eget gress. Kampstart er kl 16.00 på Furuly Stadion (Ørin) i Osen. Det er meldt strående vær, vi kan melde om en stor tropp med mange spillesugne spillere - så her er det bare å møte opp. Vi gleder oss til kamp!

Lørdag er det klart for årets første kamp på Bessaker, og da er det en skikkelig godbit av en fotballkamp i vente. Nabo og erkerival Åfjord kommer på besøk, og begge lag har noe å revansjere etter de siste kamper i 5.divisjon. Vi gikk som kjent på en smell mot borte NTNUI på lørdag, mens Åfjord tapte hjemme mot samme motstander to dager etter. Vi ligger ligt på tabellen så langt, men Åfjord har en kamp mer spilt. Så dette ligger an for et meget spennende oppgjør. Møt opp i fjæra på Bessaker og støtt oss i den første av kun to hjemmekamper i vårsesongen - kampstart er kl 15.00 på Bessaker. Vel møtt!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift